Till salu inom: ”

aktuell fotografi säljes

Tidigare annonser till salu

Carlssons 1989. Inbundet gallrat biblioteksex. illustrerad med svart-vita fotografier, 240 sidor."En av våra finaste reseskildrare. I "Kring Medelhavet" återvänder Göran Börge till Italien och för oss sedan genom ett nyktert uppfattat Grekland bort till den nu så aktuella islamvärlden - först till Turkiet, så till Syrien, länder där vår civilisation har några sina djupaste rötter. Han besöker också Jordanien och tar oss slutligen med på en 250-milafärd genom ett Tunisien som nog är ett annat land än det charterturisten brukar möta. Författarens personliga närvaro, hans kulturhistoriska kunnande och hans blick för de udda, roande detaljerna svarar tillsammans med hans knappa, klara stil för en stimulerande läsupplevelse. Här finns den upptäckarglädje som föder vår egen reslust."
207 s. Häftad. 22x15cm. 303 gram. Mycket gott skick. KARLSTADS STIFTS JULBOK 1961 innehåller artiklar av bland andra Allan Thybell, Anders Hassler, Domar Skafte och Knut Tärneberg. Artiklarna är rikt illustrerade med svart-vita fotografier. Läsaren möter i artiklarna frågor, som känns lika aktuella i dag som när texterna skrevs på 60-talet - till exempel: "Vad är prästen till för?", "Förstår församlingen predikan?" . I blickarna utåt i världen får läsaren möta en sjömanspräst i Alexandria och besöka en Zulu-kyrka. Boken har en tillägnan skriven på främre försättsbladet. För fler exemplar av KARLSTADS STIFTS JULBOK och KARLSTADS STIFTS BOK Välkommen att titta in på mina andra annonser här på Bokbörsen under VILLA ROSAS BOKHYLLOR! .
Objektivet följde med när jag köpte min 50D, men har aldrig använts, utan legat i förpackningen i väntan på bättre tider. Har kommit fram till att det säkert får en bättre tillvaro hos en annan ägare. Objektivet är alltså oanvänt (bortsett från några testexponeringar) och levereras i originalkartong. Om du vill komma och hämta eller få det skickat till dig är hur som helst. Om det ska skickas tar jag gärna betalning via internetgirot eller liknande, så allt går säkert till. Observera att fotot inte är på det aktuella objektivet, utan på ett likadant. Fotografi av Rror enligt Creative Commons.
Phaidon. Denna utgåva helt på engelska. Först utgiven 1992 uppl. 1995. 190 s. Inbunden. Kartonnerad. 21x14,5cm. 350 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Engelskspråkig historiebok, rikt illustrerad med aktuella och historiska kartor, fotografier, målningar m.m. Ett verk förekommande även på avancerad universitetsnivå för svenskspråkiga studenter. Frakt tillkommer med högst 36 kr för i st bok. Levereras normalt direkt hem i postlådan inom 1-2 arbetsdagar. Kostnaden avgörs efter vikt, storlek och antal beställningar. Se uppgifter om bankkontonr och kontoinnehavare direkt under denna annons.
Söker du fotograf? Besök gärna min hemsida www.jessicafotograf.se och titta i mitt galleri - min portfolio. Jag fotograferar gärna bröllop, barn & familj, gravida, studenter och händelser ni vill minnas till vardag eller fest. Jag hjälper även företag med produktfotograferingar och interiörfoto. Jag håller till i Norrköping/Östergötland men tar även uppdrag på andra orter. Maila mig för aktuella priser. Från 900 kr. Jag vill bevara känslan av ett ögonblick! Varmt välkommen att höra av dig! /Jessica Företaget har F-skattsedel!