Till salu inom: ”

aktivitetsbord gåstol säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har en ny gåstol som knappt är använd. Den senaste tiden har den bara stått och samlat damm då han hellre kryper Vi köpte den till sonen i slutet på sommaren så den är använd i ca 4 månader. Avtagbart aktivitetsbord, perfekt att lägga saker på när barnet sitter i stolen. Det är en tuta, knappar som spelar musik och blinkade lampor. Kommer från ett djur och rökfritt hem. Och är självkart i ett mycket fint skick. Nypris: 700 kr
Bra begagnad gåstol från BabySeat, fullt fungerande. Gåstolen har ett aktivitetsbord med ljud, ljus och mkt saker att pilla på. Aktivitetsbordet är lätt att avlägsna om man vill ha annat på bordet (eller tröttnar på blipp-i-bloppet). Höjden är ställbar i flera lägen samt går att fälla ihop till plant läge vid förvaring. Stolen går att "bygga om" till en gungstol. Samtliga säkerhetsbromsklossar är intakta. Stolen är i lekt skick så det finns lite mindre repor, fläckar och märken om man är petig, annars i gott skick.
Lära gåstol: Pris: 250 kr Fin lära gå stol i färgerna svart och ljusgrått från Babyproffsen säljes. Modell Crecent 2008. Drygt 1år gammal. Den har ett aktivitetsbord som är avtagbart och stolen är höj och sänkbar så att man kan ha den ett tag när barnet växer. Lära gå vagn: Pris: 250 kr Lära gå vagn perfekt för barn fr 5-12 mån säljes. Barnet kan sitta o leka o kan stå eller gå, spelas musiken o djur ljud. Det finns ett antal olika funktioner samt bollar barnet kan leka med. Färgglad och trevlig. Nästan ny och inte använd så mycket. Pris för båda om de köps samtidigt: 400 kr Finns att hämta i Vasastan.
Gåstol av märket B.O.Z.Z säljes. Rolig aktivitetsbord, som går att ta av om man vill ha en fri lek- eller ätyta. Kan röra sig i alla riktningar och har trappskydd. Höj- och sänkbar för att passa barnets benlängd. Fint skick, förutom en liten lekskada som gör att fjärilen sitter en aning löst, vilket än så länge inte påverkar funktionen. Klädseln är tvättbar. 200:- el hbj.
Rolig & färgglad gåstol som gör att barnet kan ta sig fram för egen maskin. Lekpanel där barnet stimuleras av ljud, ljus och rörelse. Uppfyller alla krav enligt ny EU standard. - Svängbara hjul - Två inställbara höjdlägen - Trappskydd med antiglid stoppers - Avtagbart aktivitetsbord - Avtagbar sits för enkel rengöring ABSOLUT NYSKICK, endast använd ett par gånger. Inköpt 2013, Barnens Hus, (749 kr) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.