Till salu inom: ”

aktiv alaska reservdelar säljes

Tidigare annonser till salu

Min.mått: 186mm Max mått: 280mm Hydraulisk Passar: Aktiv (Alaska, Karibo m.fl.) Arctic Cat (El Tigré, Jag, Pantera, Panther ********************************* Reservdelar och tillbehör på postorder - Snabbt & enkelt! Postorder som det är tänkt att vara. Billiga priser och snabba leveranser!!! Inga "lånade" lagersaldon - Allt på EGET lager! Enkla betalningsalternativ: - Kortbetalning - Faktura - Delbetalning www.rinab.nu
Länkstopp till ALASKA/ARCTIC CAT Vi har ingen prisgaranti, men helt rätt pris i stället = mindre jobb för dej att leta lägsta pris. Besök vår hemsida www.rinab.nu för mer information ********************************* Reservdelar och tillbehör på postorder - Snabbt & enkelt! Postorder som det är tänkt att vara. Billiga priser och snabba leveranser!!! Inga "lånade" lagersaldon - Allt på EGET lager! Enkla betalningsalternativ: - Kortbetalning - Faktura - Delbetalning - Postförskott www.rinab.nu
Vi har en Alaska AKTIV Lång -87 som gått ca 890 mil * El-start * Backväxel * Ny Dyna * Packlåda * Plastbelag * Dragkrok Inga inbyten Om företaget E-Son Maskin har över 30 år i branschen och är auktoriserad återförsäljare för Polaris, Lynx, Honda, Can Am, och Seadoo. I en 1000m2 stor lokal finns Butik, Reservdelar, Verkstad och kontor. Klim, FXR, Scott, 509, Jethwear, Dragon, mm. Tidy Bike är auktoriserad återförsäljare för Scott, Trek, Crescent, Monark, Bianchi och DBS. Massor av kläder och tillbehör finns i butiken.
Skoter i väldigt fint skick. Hög, låg och back. Elstart. Nya skidor,Nytt batteri genomgången boggie. Mycket reservdelar medföljer.
Kollar intresset för min stugskoter! En AktivAlaska -89 9xxmil, rotax 503cc, servad regelbundet, följer med en del reservdelar som boggiehjul, ny dyna, styrstång m.m Mattan är original som börjar vara sliten.. Om kamhöjden var 19mm fabriksny så är den betydligt lägre nu;) När man drar tungt så slirar den gärna, men att dra en pulka med ungarna funkar och som tur är finns det ju att få tag i mattor den dagen man känner att man vill byta.. Mattan har måtten 396*40*19 med 2,52" delning så hittar man en matta med samma delning, om så bara 38mm bred så är det ju bara byta direkt, tror inte den bredd skillnaden är av betydelse:) Samma skoter som aktiv panther mfl Har varit i vår ägo sedan 2004 och funkar klockrent i motor, växellådan osv Har skotern i Kalix, så vill man kolla på den så tar jag ner den till Luleå.. Kan tänka mig ett byta med en atv typ 110-250cc eller en skoterpulka med kapell Maila då ert förslag så hör jag av mig!