Till salu inom: ”

aktie troxhammar gk säljes

Tidigare annonser till salu

Efter olyckliga omständigheter så är mina aktier i FriGeo AB (556640-0197) till salu. Jag äger i dagsläget 30 % av aktierna Är du intresserad av att lägga ett bud på dessa aktier? Bakgrund FriGeo AB (www.frigeo.se): Tre affärsområden: - Avvattning av förorenat slam - Muddring av förorenat sediment - Muddring av radioaktivt material /Erik
Vi söker för rekrytering till vår kund en analytisk och kommunikativ chef med ansvar för intressebevakningen hos vår kund i city.Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår bla följande arbetesuppgifter:Leda arbetet på Intressebevakningen och rapportera direkt till VDIngå i ledningsgruppenIngå i Bolagskommitté och svara för beredning av ärenden till kommitténVara representera på bolagsstämmorVara talesperson i aktiemarknads-och skattefrågorOpinionsbildnining, bl a genom att hålla föredrag och skriva artiklar i pressen och internt via nyhetsbrevDriva på lagstiftningsarbetet i frågor inom aktiemarknaden Kvalifikationer: För att passa i rollen som chef hos vår kund ser vi gärna att du har följande bakgrund:Jurist eller ekonomMycket goda aktiemarknadskunskaper samt ett stort intresse och engagemang för aktier och börsfrågorErfarenhet av att vara chef och ha personalansvarDu är van vid att hantera, granska och sammanställa en stor mängd information även under tidspress. Som person är du analytisk, noggrann och trivs i rollen som talare och debattör. Tycker du att detta låter intressant? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!
Privata Affärer. 1999. 152 s. Häftad. Nyskick. Visst går det att bli rik på aktier. Denna bok är full av konkreta råd som gör det betydligt lättare att bli rik på aktier. Den visar hur du ska göra för att få en bra värdeökning på dina pengar till en rimlig risk. Boken ger lönande läsning för både nybörjare och mer erfarna aktiesparare. Bli rik på aktierär producerad av Privata Affärer, Sveriges privatekonomiska tidning. Författare är tidningens aktiereporter Magnus Alfredsson, som varit börsjournalist i 14 år, bl a som ansvarig för Veckans Affärers börsredaktion. Han ger aktieråd både i Privata Affärer och i den nya tidningen Placeringsguiden..
Brandos är av Sveriges största e-handlare och den ledande spelaren I Norden inom skor på nätet. Bolaget har gjort ett antal s k private placements till en mindre krets investerare och i samband med dessa har vi tecknat aktier. Det sker ingen handel i aktien. Vår affärsidé är huvudsakligen att investera i tidiga skeden och då Brandos har idag kommit relativt långt i sin utveckling önskar vi sälja åtminstone delar av vårt innehav för att investera i nya bolag. Senaste emissionen gjordes på 70 kronor per aktie. Priset och antalet aktier kan diskuteras. Kontakta oss ifall du vill bli delägare i ett Sveriges största och mest framgångsrika e-handelsföretag.
Jag säljer min aktie för att jag har flyttat från ön och kommer lämna stan. Spela på Sveriges enda 12 hålsbana + mycket fin 18 håls bana och väldigt välskött. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.