Till salu inom: ”

akterruffad båt säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer mina begagnade dynor från 1997, de är tillverkade utav dem som under tio år byggde min båt. Totalt 11 dynor, 5 i vit skinnimitation. 6 stycken där 2 är till för förpiken, och två vardera per akterruff. Sovdynorna är klädda i ett tyg mer komfortabel för sovutrymmen, ingår gör även 2 specialsydda bäddmadrasser. Se fler bilder på www.eddievan.com/alexandraii.htm På ingen bild syns de två specialsydda bäddmadrasserna men de ser ut som vilken bäddmadrass som helst fast de är mer triangelformade för att passa i en avsmalnande akterruff.
Båten är en Dalarökryssare i plast med mahognyöverbyggnad. Den har 4 fasta bäddar varav två i akterruffen. Stor förruff med plats för tio personer. Info: Motor 6 cyl. Volvo Penta TMD 40 (0.8 l/dist) Dieselvärmare Toa med tank Kyl Laddare GPS mm.mm Båten har all nödvändig utrustning för en semester i skärgården. För att hyra båten krävs det någon typ av nautisk kompetens ex. förarbevis. Båten ligger i Nyköpings hamn. För mer info maila eller ring.
Hej! Vill du hyra ut din motorbåt v.28? Vi är en familj på två vuxna och två barn (nio och sex år gamla) som vill hyra båt i sommar. Jag är utbildad seglarinstruktör och har stor båtvana. Jag har kappseglat samt haft egen motorbåt under många år. Vi är intresserade av en motorbåt som är i 8m klassen gärna med akterruff. Ankarspel och bogpropeller är ett plus men inget måste. Ring gärna på 070-5270752. Mvh Fredrik
Akterruffad Väddösnipa. Längd 6,6m Bredd 2,2m. Koj platser är 2st men det går att lägga i så det blir 3st. Motorn är en Bmw D12 som går på diesel. Tillbehör som sitter i båten är Ekolod, ny radio med cd,usb, solcellspanel, VHF radio, spritkök med 2 lågor, separat värmare till hytten, badstege fram och bak. Det ingår en båttrailer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
mycket fin familjebåt med för och akterruff. ombyggt doghouse med förhöjt tak och förlängt kapell som gör att båten blir luftig och trivsam.ingen utrustning i båten är äldre än år 2000. landström med central och jordfelsbrytare. solcell med regulator tryckvatten med riktiga kranar. eltoa kylsåp isotherm 42L 22" tv med dvd hydraliska trimplan wallas 2400 värmare nya dynor i hela båten mm marschfart 15-17knop pris 99000:- el högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.