Till salu inom: ”

akta graco med basenhet säljes

Tidigare annonser till salu

Hej nu säljer vi våran mycket fin och fräsch bilbarnstol av märket Akta Gracomed bas, från 2008 Från nyfödd till ca 12 månader.(13 kg) Extra förstärkta sidokrockskydd. Basen monteras enkelt i bilen. Stolen klickas sedan lätt i och ur basenheten. Stolen kan justeras i lutning. 5- punktsbälte. Solskydd och tvättbar klädsel. Extra stoppat och mjukt inlägg för den nyfödda. Den är väldigt sparsamt använd har använts i 10 månader! Har inte varit med i nån krock eller tillbud nypriset är , 1800kr Jag säljer min för 600 kr melja om ni vill ha nå mer bilder!
Babyskydd 0-9 månader Som nyfödd och fram till cirka 9 månaders ålder åker barnet i ett så kallat babyskydd. Babyskyddet placeras bakvänt. Detta babyskyddet har en separat basenhet fästs fast med bilens bilbälte. I och med denna bas är det enkelt att plocka i och ur hela babyskyddet utan att behöva montera loss bilbältet varje gång. I själva babyskyddet ligger barnet väl skyddat och fastspänt i ett eget säkerhetsbälte. Givetvis är bebyskyddet nytvättat och helt.
Säljer en fin Akta graco Stolen har ett extra stoppat och mjukt inlägg för den nyfödda som enkelt tas bort när barnet blir större och behöver mer plats. Stoppade bältesmuddar för extra komfort och inbyggd sufflett för att hålla solens irriterande strålar ifrån barnet. Babyskyddet har ett ergonomiskt bärhandtag som underlättar när du måste bära babyskyddet.Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30grader. Godkänd för barn 0-12 månader.Mycket välvårdad, lätt att använda då det är en basenhet med klick system i basen.Komplett med inlägg och givetvis så är stolen okrockad Pris 600 kr maila eller ring
AKTA GRACO babyskydd i mörkblått med basenheten och solskydd. Solskyddet är helt klockrent att ha på istället för solskydd på sidorutorna mm. I bra skick. Har inte varit med om några olyckor och andra äventyr. Kollade idag på babyproffsen och en ny kostar, med solskyddet 1999:- Den här får du för endast 400kr Kontakta mig vid frågor, snabbast svar genom sms eller samtal, kollar sällan mejlen. Kommer från rökfritt hem. Vi har katt.
Bilbarnstol inklusive bas. Akta Graco Enkel att bära och ställa in i basenheten. som sitter kvar i bilen. Med stödben, som gör den stabil. Klickas i basenheten. Avsedd för barn upp till 13 kg. med solskydd. Använd till ett barn, obetydligt använd. Mycket fräsch. Pris: 1100:- Bilbarnstol Maxicosi Kan användas som bilbarnstol eller babysafe. Med solskydd För barn upp till 13 kg. Använd till ett barn - mycket fin. Pris: 800:- Tel:070-9821288