Till salu inom: ”

akta graco logico s hp instruktionsbok säljes

Tidigare annonser till salu

Akta Graco Logico S HP är ett babyskydd med hög säkerhet och bra komfort för nyfödda upp till 12 månader (0-13kg). Babyskyddet är lätt att använda och har extra starka, förstärkta sidoskydd med dubbel EPS och hårdskal. Tydlig bilbältesdragning (blå bana) säkerställer korrekt installation. Fempunktsselen gör att stolen kan anpassas till det växande barnet. Ett par år gammal men i fint skick. Basen är enkel att montera med hjälp av bilenssäkerhetsbälte, ,instruktionsbok medföljer. Ej krockskadad, djur och rökfri miljö. Nytvättad klädsel. Nypris: 1895 kr så passa på att fynda!
Säljer vårt babyskydd Akta Graco Logico S HP. Inköpt i augusti 2012 och använd i 6 månader. Det är i jättefint skick, helt och rent, inget att anmärka på. Färgen heter mode gris och är varm ljusgrå. Babyskyddet är komplett med spädbarnsinlägg, axelvaddar och bas. Instruktionsbok samt originalkartong finns. Kommer från djur- och rökfritt hem och är självklart okrockat. Ring eller smsa! :) Bilbarnstol, babyskydd, akta gracoAnnonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Babyskydd inköpt våren 2012 och använd i ca 9 månader i mormors bil vilket blivit i snitt 1 gång per vecka. Av märket Akta Graco Logico S HP och i mycket gott skick. Givetvis aldrig krockad. Babyskyddet har solskydd, babyinsats, maskintvättbar klädsel och reglerbar fempunktssele. Enkel att montera och tack vare basenheten funkar den i alla bilar oavsett lutning. Funkar även på vissa barnvagnar. 0-12mån upp till 13kg. Instruktionsbok medföljer. Kan även hämtas i Upplands väsby om så önskas. Maila/smsa, tar emot samtal dagtid innan 18.30
Vi säljer diverse babyartiklar - samtliga i mycket gott skick! A. Babygym "Tiny Love": 200 kr. Innehåller hängande djur, spegel etc. B. Babysitter: 100 kr C. BabyBjörn: 300 kr D. Babyskydd Akta Graco Logico S HP (Trilogic): 500 kr. Babyskyddet är i nyskick och är helt komplett, dvs innehåller bas, sufflett och instruktionsbok. Bilbarnstolen är för barn 0-13 kg. Kontakta oss gärna för fler bilder.
Säljer ett Akta Graco Logico S HP babyskydd (Tri Logico) inkl. bas i mycket fint skick, den är varken solblekt eller fläckig. Färgen är svart, på spädbarnsinlägget grå. Den har ett fempunktsbälte. Den är aldrig krockad eller tappad. Det följer med ett spädbarnsinlägg och instruktionsbok. Det är ett babyskydd som både är smidigt och väger väldigt lite. Det kommer från ett djur och rökfritt hem. Ring gärna om ni har några frågor. Mvh Jenny