Till salu inom: ”

akta graco logico s bruksanvisning säljes

Tidigare annonser till salu

Akta Graco Logico S babyskydd med basenhet samtAkta Graco Mosaic sulkyvagn. Babyskyddet klickas enkelt i vagnen och därmed behöver man inte "knäcka" ryggen när man ska gå enkla ärenden. Vagnen fungerar utmärkt som vanlig vagn med fullt liggläge. Vagnen har fotsack och regnskydd som ingår. Vagnen är enbart använd som "bärhjälp" till babyskyddet och är med andra ord helt "ny" som sittvagn. Bruksanvisning medföljer. Önskas fler bilder hör av er mailar jag det. Allt säljes som paket inget annat! Pris 1300:- PoK
Babyskydd Acta Graco Logico S med bas. För nyfödd till 13 kg. Babyskyddet monteras med ett enkelt klick på basen, men kan även användas utan bas och då fästas endast i bilens bälte. Snabb inställning av selen (fempunktssele), ställbart bärhandtag. Det har inbyggd sufflett och tvättbar klädsel. En indikator visar säker lutning. Färgen är grå/svart. Babyskyddet är inte solblekt eller krockat och är varsamt hanterat. Från djur- och rökfritt hem. Bruksanvisning medföljer.
Babyskydd för bebisar/barn upp till 12 månader (0-13 kg) med grå klädsel, bas för enkel montering i bilen och tillhörande suflett (som var ovärderlig när min son var liten och solen lyste in genom rutan i bilen!). Stabilt bärhandtag och lätt att justera höjd på bältet. Bruksanvisning medföljer förstås! Det är ju viktigt att allt blir rätt monterat din bebis åker tryggt! Tveka inte att höra av dig om du har frågor om babyskyddet eller vill ha fler bilder! Endast mailsvar och först till kvarn...!
Akta Graco Logico S babyskydd med bas säljes. Inköpt i mitten av 2009 och använt ca 8 månader och i fint skick. Ej krockat. Bruksanvisning medföljer. Skyddet fungerade jättebra, speciellt nöjd var jag med suffletten och basen. Skulle använt det till syskonet som vi hoppades få till, men det blev visst två bebisar och pengarna fick gå till en ny barnvagn istället för ett skydd till! Pris: 400:- Svar endast via mail! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fräscht babyskydd i svart, inklusive bas, säljes. Basen bältas fast i bilen vilket gör det mycket lätt att sätta i och ta ur själva bilstolen. Spädbarnsinlägg och bruksanvisning medföljer. Använd till ett barn. Köpt 2012. Ej krockad. Förvarad inomhus. Babyskyddet är till för barn som väger 0-13 kg. Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30 grader. Suflett som kan täcka stor del av stolen medföljer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.