Till salu inom: ”

akta graco gunga säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu våran swing n´bounce, 2 i 1 gunga. Sitsen är avtagbar och kan användas som en fristående babysitter (0-11 kg) * Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter *Lätt att lyfta i och ur barnet *Avtagbar nackkudde *Fälls snabbt ihop och ställs undan *Maskintvättbar klädsel i 30 grader *Gunga med 6 hastigheter *2 vibrationshastigheter *Ryggstöd ställbart i 3 lägen *Fempunktssele Den har även: Mobil med mjukisleksaker och spegel Musikfunktion med timer Avtagbara leksaker
Den perfekta gungan till ditt barn. Swing n´bounce, 2 i 1 gunga. Sitsen är avtagbar och kan användas som en fristående babysitter (0-11 kg) Från 0-9 kg i stativet. Från 0-11 kg på golvet som babysitter Lätt att lyfta i och ur barnet Avtagbar nackkudde Fälls snabbt ihop och ställs undan Maskintvättbar klädsel i 30 grader Gunga med 6 hastigheter 2 vibrationshastigheter Ryggstöd ställbart i 3 lägen Fempunktssele Mobil med mjukisleksaker och spegel Musikfunktion Avtagbara leksaker Pris: 1000 kr. Finns i Österslöv utanför Kristianstad.
Säljer vår gunga då lillen inte gillar den. Använd till ett barn väldigt lite. Så den är i mycket fint skick. Säljes tvättad och från ett rökfritt hem. Från Gracos Hemsida: Bricka med spegelleksak och mjukisdjur Plugga in din MP3-spelare Mjukisnalle Avslappnande och lugnande Vyssar ditt barn med rörelser som påminner om hur en förälder håller sitt lilla barn Avslappnande material & färger En justerbar sufflet dämpar ljuset Ev. BVSA
Bekväm gunga med 6 hastigheter från Akta Graco. •Fälls snabbt ihop och ställs undan •Avtagbar nackkudde •Maskintvättbar klädsel i 30 grader •Fempunktssele •Mobil med 3 mjuka leksaker för visuell stimulans •Musikfunktion med timer •Ryggstöd ställbart i 4 lägen Vi hade jätte nytta av gungan. Flickan trivdes jätte bra i den och sov jätte sött. Eftersom hon var ett kolikbarn så var det extra lugnande den tiden. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Säljes Akta Graco Lovin'Hug Swing Apple Säljes för 800 Kr (1/2 gammal) Nypris: 1195:- Innegungan har hela 6 hastigheter att välja mellan samt 4 olika lägen på ryggstödet. Innegungan har även en mobil med 3 mjuka leksaker, ett avtagbart lekbord samt musikfunktion med timer. När man inte använder innegungan så är det lätt att fälla ihop den och ställa undan den. Passar till nyfödda och till och med tills dom är 11kg eller inte vill sitta still i en gunga.