Till salu inom: ”

akta graco duologic manual säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en jättefin bilbarnstol Akta GracoDuologic. Den har hjul och teleskophandtag som gör att Du lätt kan transportera ditt barn utan att lyfta stolen. Passar extra bra om man genomgått kejsarsnitt och inte bör utföra lyft. Stolen passar från 0-4 år. Bilbarnstolens bruksanvisning finns nedan: http://media.gracobaby.eu/manuals/DuoLogic%202.pdf Nypris 3.000 kr OBS ! BILLIGARE VID SNABB AFFÄR !!!
Kan även lämnas i göteborg, trollhättan, uddevalla. Bilbarnstol Akta Graco, modell Duologic Bakåtvänd bilbarnstol som kan användas från 0-4 år, eller till 18 kg. Kan monteras med Isofix-fästen eller vanliga två/trepunktsbälten. Stödben, sidokrockskydd, nack och huvudskydd. 3 olika lutningslägen, från liggande till sittande, anpassade efter barnets ålder. Original manual med instruktioner medföljer. Stolen lyfts lätt ut ur basanordningen och har inbyggda bärhandtag. Den har även små hjul och ett utdragbart drag-handtag (precis som en resväska). Perfekt att rulla runt i mataffären! http://www.youtube.com/watch?v=KrmKpEN1148
Akta Graco Doulogic bilbarnstol. Sittdel och bas. 0-4 år. Basen monteras med bälte eller isofix. Smidig montering då inga fästen mot golvet behöver spännas. Nya isofix-'reglage' medföljer då dessa är i plast och kan gå sönder efter ett tag. Stolen är inte krockad. Den är 4 år gammal men använd bara ett fåtal gånger de sista 2 åren. Tryckt manual saknas men finns på http://media.gracobaby.eu/manuals/DuoLogic%202%20babyskydd.pdf samt monteringsinstruktioner som bilder på bas-enheten.
Bakåtvänd bilbarnstol av märket Akta GracoDuologic med Isofix-fästen för basen (som även kan fästas med bilens bälte). Stolen kan användas från nyfödd upp till 18 kg. (Någon maxlängd anges inte men min dotter växte ur stolen vid ca 110 cm.) Själva sitsen lyfts lätt ur och kan bäras med i ett bärhandtag eller dras på hjul med ett draghandtag. Finns också ett solskydd att fästa på stolen. Komplett med extra inlägg för nyfödd och manual. Klädseln är tvättad och i gott skick, liksom stolen i övrigt. Inköpt sommaren 2008.
En riktigt bra bilstol som man kan använda från det barnet är nyfött tills dess det är ca 4 år. stolen "växer" med barnet och du fäster den enkelt i bilens isofixfästen eller direkt med säkerhetsbältet. Vi har haft den till vår son i ca 3 år och är jättenöjda. Den är i perfekt skick och givetvis okrockad. Alla tillbehör i form av vadderingar och huvudstöd + manual finns. Nypris ca 3000 kr. för mer info följ länken; http://www.babyland.se/akta_graco_bilstol_duologic