Till salu inom: ”

akta graco duologic folksam bilbarnstol säljes

Tidigare annonser till salu

FOLKSAM bilbarnstol/babyskydd 0-4 år Perfekta bilbarnstolen med säkra ISOFIX fästen. Duologic består av en ISOFIX-bas där själva fästena sitter och en stolsdel som man enkelt plockar med sig. Stolsdelen har bärhandtag och extra dynor som inlägg för minsta barnet. Stolen kan lätt regleras i olika lägen för bästa komfort. Duologic har 5-punktsbälte och skyddande sidokrockskydd. Stolen kan användas från 0-4 år eller max 18 kg. Stolen är inte krockad.
akta graco duologic, folksam-stolen med isofix-fäste, enkelt urtagbar babyskydd-sittdel med basen kvar i bilen, från baby godkänd upp till 18kg, 0-4 år. Sittdelen kan lossas enkelt och har hjul undertill och draghandtag. Perfekt för när barnet börjar bli för tungt att bära. Bärhandtagen är utdragbara i sidan. Sittdelen går enkelt att klicka fast i Akta Gracosulkys. Tre olika ligglägen som enkelt går att ändra under färdens gång. Klickas enkelt i bilen om man har isofix. Eller fästs med bälten. Duologic har 5-punktsbälte och skyddande sidokrockskydd samt rekommenderas som en av de säkraste stolarna av ex Folksam. Pris 1300
Stolen är till från 0-4 år och upp till 18 kg. Stabil barnstol i fint skick, sparsamt använd, som lätt monteras med ISOFIX eller med bälten. Alla instruktionsböcker samt dvd finns. Löstagbart babyskydd med inbyggt draghandtag och hjul gör att du kan dra babyskyddet kortare sträckor. Modellen består av två delar, en ISOFIX-bas, där själva fästena sitter, och en stolsdel, som man enkelt plockar ur och bär med sig. Inköpt via Folksam, nypris 3544:-
Bilbarnstol av märket Akta Graco, modell DuoLogic, nyköpt 2008 via Folksam. Nypris 3550 kronor. Använd till 1 barn. Bra skick. Bakåtvänd bilbarnstol som kan användas från 0-4 år, eller till 18 kg. Kan monteras med Isofix-fästen eller vanliga två eller trepunktsbälten. Underförankringsband behövs inte. Stödben, sidokrockskydd, huvudskydd. 3 olika lutningslägen, från liggande till sittande, anpassade efter barnets ålder. Kan visas i Gävle.
Akta Graco bilbarnstol som först används som ett babyskydd och sedan ändras allt efter som barnet växer, upp till ca 4 års ålder (18kg) Stolen har en bas som monteras med isofix-fästen eller vanliga bälten. När barnet är litet finns handtag att bära stolen med samt hjul och draghandtag så man kan dra stolen. (Nackstödet som syns på bild bärs inte med när man lyfter ur stolen) Stolen är inköpt 080924 och är mycket sparsamt använd då den endast har används som extrastol till ett barnbarn. Stolen går att använda i minst 8 år.