Till salu inom: ”

akta graco duoflex xtp stödben säljes

Akta Graco

Uppsala

Tidigare annonser till salu

Nu har lilltjejen vuxit ur sin bilbarnstol. Den är ren och fräsch, har bara används av ett barn. Duoflex XTP är en vändbar bilbarnstol. Bilbarnstolen är godkänd i framsätet för bakåtvänd åkande för barn mellan ca 5mån och 4/5 år eller upp till 25kg, i baksätet bakåtvänd mellan ca 5mån och 18kg med stödben. Stolen går att vända och använda den som en framåtvänd bältesstol och då sätts den fast med bilens trepunktsbälte och då är den godkänd för barn mellan 15-25kg.
3 år gammal Akta Graco Duoflex XTP bilbarnstol med lutningsbygel. Från 5 månader till ca 4 år (9-25 kg). - Sidokollisionsskydd. - Fempunktssele. - Huvudskydd (ej på bild) - Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband. Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i framsäte och upp till 18 kg med stödben i baksätet. Maskintvättbar klädsel i 30 grader. Vikt: 8,5 kg. Färg: Svart/grå Instruktionsbok medföljer
Säljer en Akta Graco bilbarnstol (kombistol) vinröd och mörkgrå. Stolen är i mycket fint skick och enbart använd under 1 års tid i vår extrabil som vi ej har kvar, därav försäljningen. Prislappen sitter t.o.m. kvar på axelmudden. Stolen används först bakåtvänd med stödben och när barnet är större används den framåtvänd. Stolen är självklart okrockad. Inköpt på Nallens/Leklust Uppsala för 2495:- (Se bild)
Två Akta Graco Duoflex XTP till salu. En bra och komplett bilbarnstol som kan användas under lång tid tills barnet väger 25 kg vid placering i framsätet. Kan även användas bakåtvänd i baksätet tack vare ett extra stödben. Även godkänd för framåtvänd och då tillsammans med bilens ordinarie bälte. Har inte varit med om några bilolyckor. 800 kr st eller 1400 kr för båda.
Två st kompletta Akta Graco bilbarnstolar inkl. stödben, remmar och instruktionsbok säljes: en svart/mörkbrun DuoFlex XTP (2009) och en gråblå Cosmic XTP (2006). Stolarna har sidokollisionsskydd och en fempunktssele som enkelt kan justeras med ett handgrepp. Stolarna är godkända för bakåtvänd montering för barn 0-25kg i framsäte och 0-18kg i baksäte. De är även godkända som framåtvänd bältesstol på samtliga platser i bilen med trepunktsbälte för barn 15-25kg. Ett Akta Graco sätesskydd (för smutsiga små skor) per stol medföljer utan extra kostnad. 1000:- styck eller båda för 1800:-