Till salu inom: ”

akta graco cosmic comfort bruksanvisning säljes

Tidigare annonser till salu

Akta Graco Cosmic Comfort säljes. För barn från ca 5månader (9-25kg). Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband. Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i fram- och baksäte. Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15 -25 kg. Stolen monteras då endast med bilens trepunktsbälte och bilstolens fempunktsbälte plockas bort. *Lutningsindikator *Sidokollisionsskydd *Justerbart viloläge med ratt *Enhandsbältessträckare Bruksanvisning, spännremmar och stödben medföljer. Bilbarnstolen är i fint skick! Maila,ring eller sms:a!
Säljer vår fina och mycket praktiska barnstol som nu vår tjej blivit för stor för. Den är perfekt för de långa resorna och passar i alla typer av bilmodeller. Vi har haft den i en Volvo V70 och tyvärr hittar vi inte bruksanvisningen men hjälper mer än gärna till att montera den. Vi har kvitto som styrker att den är köpt på Babyproffsen februari 2009 då nypris var 2 195:- Priset är ej prutbart. Ring eller mejla gärna för fler frågor!
Säljer en bilbarnstol av märket Akta Graco. Bruksanvisning, remmar, solskydd och stödben medföljer. Stolen kan monteras bakåtvänd 0-25 kg men även framåtvänd 15-25 kg. Lutningen kan justeras enkelt med en liten ratt framtill på sätet. Lutningsindikator finns som visar att stolen är rätt monterad i bilen. Ej krockad och i väldigt fint skick. Färg: svart och grå Vid frågor maila eller ring. Skickas ej.
Mycket säker och snygg bilbarnstol. Användes från ca 9månader och upp till 4år och 25kg. Kan användas både bakåtvänd och framåtvänd. Remmar för fäste finns såklart med. Svart med limegröna detaljer. Köpt november 2009 dessvärre så har all text på kvittot från babyland försvunnit. Köptes för 3695:- Säljes för 1000:- Allt tyg kan tvättas på den! Bruksanvisning finns att ladda ned eller läsa på nätet. Och vilket är en självklarhet ALDRIG KROCKAD!!!
Bilbarnstol AKTA GRACO Cosmic Comfort Funkar för barn från 5 månader till 5/6 år. Komplett med stödben (för eventuellt montage i baksäte) och 2 st förankringsband. Svensk Bruksanvisning. Färg: Svart med ljusgröna detaljer. Garanterat krockfri, kräkfri och fri från andra "olyckor". Klädseln nytvättad i maskin idag när annons läggs in. Vår dotter har vuxit ur den. /Anders Stjernström Tfn 044-195278 (arb) och 044-80279 (hem).