Till salu inom: ”

akta graco bilbarnstol klädsel säljes

Tidigare annonser till salu

Jättefin bilbarnsstol säljes pga att vi nu bara har en bil. Stolen har inte varit med i någon krock. Produktfakta Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i fram- och baksäte Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15 -25 kg. Stolen monteras då endast med bilens trepunktsbälte och bilstolens fempunktsbälte plockas bort Maskintvättbar klädsel Det är säkrast att nå oss på telefon.
En Akta Graco bilbarnstol från 0 månader. Färg: grå/svart. Separat bas möjliggör att flytta bilbarnstolen mellan bilar med "klick i" till basen samt bilbälte utan basen. Finns extra klädsel till stolen som medföljer. Sparsamt använd till 1 barn endast. Ej krockad el skadad på något sätt, mycket fint skick. Sulkyn är till bilbarnstolenbilbarnstolen kan flyttas och klickas i sulkyn. Sulkyn är väldigt smidig med fyra hjul, de två främre går att låsa. Pris för bilbarnstol + sulky: 1200 sek.
Akta Graco Logico S Ställbar bilbarnstol med separat bas som ingår. Placeras bakåtvänd i fram- eller baksäte med bilens två- eller trepunktsbälte. Stödben mot bilens golv. Kan även monteras utan bas (med trepunktsbälte). Flamsäker och tvättbar klädsel. Godkänd E-rev 04, 0+ upp till 13 kg. Babyskyddet passar även på barnvagnen Graco Mirage, ingen adapter behövs, utan babyskyddet passar direkt på vagnen. För adresser och öppettider till alla våra butiker, se hemsidan. www.babyland.se
Fint babyskydd Märke : Akta Graco Röd/grå Inklusive bas. Basen monteraras enkelt med bilens bälte och ett stödben. Sen när basen sitter på plats så är det mycket enkelt att klicka i och ur babyskyddet. Följer också med ett stoppat och mjukt inlägg för den nyfödda som enkelt tas bort när barnet blir större och behöver mer plats i babyskyddet Inbyggd sufflett Klädseln är avtagbar och tvättbar i maskin 30grader. Godkänd för barn 0-12 månader eller upp till 13kg
Nu ska vi sälja vårt fina babyskydd, Rock-a-tot, av märket AKTA Graco. Det är till för spädbarn upp till 13 kg och den är självklart okrockad. Färgen är mörkgrå/ljusgrå. Man klickar i liggdelen i en bas, som sitter fast i bilen. Detta gör att det är mycket lätt att lyfta ur babyskyddet och sedan klicka i det igen - du slipper fippla med bilbältet runt varje gång. Vi köpte det 2009 och det är använt till 2 barn, cirka ett halvår för varje. Mycket fräsht och välskött. Har varit i ett rökfritt och djurfritt hem och vi har tvättat klädseln med allergitvättmedel.