Till salu inom: ”

akta graco barngrind grind trappgrind barn säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en trappgrind, säkerhetsgrind, att ha i dörr eller vid trappa. Komplett med fästen och skruvar. Info om Akta Graco grindarna från internet: Beskrivning: "Barngrind - Flexibel 70-90cm från Akta Graco. Öppnas åt båda hållen och saknar tröskel för ökad säkerhet. Lätt att flytta. Ram i aluminium och hårdplast. Testad och godkännd enligt konsumentverkets riktlinjer." Denna grind är använd och har vissa märken. Den är fullt fungerande och hel i konstruktionen. Ett fynd, då denna kostar ca 695 kr i butik. Vi säljer den för 300 kr. Priset är prutat och klart. Den som prutar i mejl, telefonsamtal eller vid affär, behandlas därefter. Kontakta oss via mejl med telefonnr vid intresse, så ringer vi upp.
Barngrind MG3 från Babyproffsen. I mycket bra skick. Dörr och trappgrind i metall med automatisk stängning. Grinden kan monteras utan skruvar i öppningar från 72 cm till 78.2 cm. Kan kompletteras med förlängningar i storlekarna 6.2 cm, 12.4 cm, 18.6 cm och 24.8 cm. Maximal bredd med förlängning är 128.2 cm. Pris 300 kr Akta graco bilbarnstol för bil 15-36kg, i bra skick. Sidoskydd och justerbart huvudstöd med två mugghållare. Använd av ett barn. Pris 100 kr
** Akta Graco skyddsgrind/barngrind. Skruvas fast i vägg, nypris ca 800 kr, mitt pris 200 kr. Bredd: 104 cm Höjd: 76 cm Tror att det går att göra den smalare också. -Går att använda i de flesta trappor. -Flexibel bredd. -Öppningsbar åt båda håll. ** Blå badbalja i gott skick. Pris 50 kr. Hämtas i Avesta.
-3 st Akta Graco barngrindar flexibel 73,5-90 cm trappgrind säkerhetsgrind Nypris 899 kr . Går att öppna och stänga åt båda håll Nu 400 kr per styck, 2 för 750 kr eller alla 3 för 1000 kr ( Vi har valt att sätta fast fästena på brädor som vi sedan spänt fast vid stolparna för att slippa borra. http://www.barntrygghet.se/barnsakerhet/barngrind-73-5-90-cm/ -Simtränare för barn mellan 6-18 kg. Swimtrainer Classic. Perfekt för den lilla att själv kunna plaska omkring i poolen. Nypris 19,90 euro. Köpt i tyskland. Säljes för 40 kr http://de.swimtrainer.de/en/shop/en/swimtrainer-red -Matstol, en stol på bord, stol-på-bord. Liknande modell http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/221:BabySeat_Stol_pa_bord Min är blå med gult mönster. Perfekt att ha med på resan 50 kr. -Matstol, en amerikansk/brittisk matstol som går att pack a ihop. Vi har haft den på segelbåten då den var lätta att flytta och spänna fast. 50 kr http://www.kidskit.biz/page_13247 -Bricka till IKEA Antilop 10 kr -Flytväst äldre modell Compass 40-60 kg. 30 kr Finns kvällar och helger i Nacka, vardagar dagtid i Solna eller Liljeholmen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Akta Graco barngrind med flexibelt mått till trappa som är mellan 75-90 cm bred. Fullständig monteringssats och bruksanvisning ingår. Grinden har ingen tröskel vilket minskar risken för snubbelolyckor och den kan öppnas i bägge riktningar. 250 kr Ihopfällbar MiniMe "påhängsstol" på bord, med säkerhetslås och tvättbar klädsel. För barn upp till 15 kg. Bra att ha med på resor och fester. 100 kr