Till salu inom: ”

akta graco babyskydd vagn säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket lättanvänt babyskydd med extra starka sidoskydd. Dessutom är Logico S bekväm för ditt barn med gott om plats att växa i. Monteringen är enkel: spänn fast basen med bilbältet och klicka i babyskyddet. Du kan också klicka fast babyskyddetvagnar med TravelSystem. Snabbt och smidigt! Fempunktsbältet flyttar du i tre olika lägen allt eftersom ditt barn växer. Bilbarnstolen är självklart okrockad. Säljer även våran vagn Akta Graco Trekko i en annan annons, där babyskyddet passar på.vill ni köpa båda kan ni få dom för 1800kr
Säljer vår fina Akta Graco-vagn tillsammans med babyskydd Akta Graco Logico S (inkl. bas). Babyskyddet klickas enkelt fast i vagnen, s.k. TravelSystem. Perfekt när bebisen har somnat i bilen på väg till affären! När barnet har vuxit ur babyskyddet har du en jättefin vagn med 3 olika rygglägen inkl. fullt liggläge. Vagnen har dessutom en lekbricka med mugghållare (även bra till mutor, typ russin!) Vagnen fälls ihop med ett enkelt enhandsgrepp. Perfekt vagn att ha liggandes i bilen så att man alltid har den med sig.
Akta Graco babyskydd ( 0-13kg ) . Lätt att lyfta i och ur bilen , du slipper lossa hela barnstolen när barnet somnat. Går att använda utan basenheten och passar de flesta bilarna. Klädsen är avtagbar och tvättbar. Säljer även med Akta Graco vagn som du bara klickar i bilstolen, förvaringskorg under , Bricka med mugghållare framtill där barnet sitter!! Lätt att fälla ihop!!Används som sittvagn också , fullt liggläge. Har användts i 8 månader. Nypris 1700 kr.
har ett babyskydd med bas 0-13kg som ska säljas för vi inte har anvndning av de mer.. kanonbra bilstol för nyfödda tills de är dags för nästa bakåtvända stol, rymlig och bra, även med vinterkläder.. basen sätts fast med 2 eller 3punkts bälte, sen klickas stolen i basen (vilket den även kan göras på graco vagnar, teutonia mfl..) babyskyddet kan även sättas fast med enbart 3punkts bälte (utan basen) tex om man ska åka i en annan bil.. SJÄLVKLART har den inte varit med i nån krock eller tappats.. FINNS I SKUTSKÄR!
Akta Graco Logico S HP babyskydd inköpt hösten 2010. Den säljes inkl bas. Stolen fungerar till barn mellan 0-13 kg. Använd till ett barn i 9 månader. Naturligtvis är den inte krockad. Stolen är i jättefint skick och ser ut som ny. Babyskyddet har travelsystem om man har en vagn från Akta Graco. Funkar kanon om man inte vill störa barnet när det har somnat. Pris: 850 kr (Nypris 1995 kr)