Till salu inom: ”

akta graco babyskydd solskydd säljes

Tidigare annonser till salu

Akta Graco Tri Logic Babyskydd 2009-modell. Vi köpte det på Babyproffsen hösten -09 och har använt det ca 10 mnd. Det är i bra skick och överdraget är nytvättat. Stolen har 5-punktsbälte, ett extra-inlägg som ger extra stabilitet till den nyfödde samt en bas som man fäster stolen i. Man kan även använda stolen uten basen. Stolen är lätt att flytta mellan olika bilar. Basen fästes enkelt med bilbältet och stödbenet är lätt att justera. Solskyddet är stort och jättebra.
Bild 1. är den första bilbarnstol som är från 0-12 månader Babyskydd Akta Graco Använd till 2 barn Mycket fin och med solskydd. Med den fasta "kassetten" monterad i bilen lyfter du ur babskyddet med mycket enkelt handgrepp. Babyskyddet kan även monteras i bilen utan "kassetten". Pris: 400:- Den andra bilbarnstolen är använd till 2 barn och är från 6 mån-4 år och är bakåtvänd. Tyget går att tvätta. pris: 400:- Inga av stolarna är krockade och mina barn är de enda som haft dem. Allt som är i tyg är tvättbart.
Från 0-13 kg (nyfödd till ca 9 månader) i mörkgrått/ljusgrått Basen gör den superlätt att installera i bilen, man kan även installera den i bilen utan basen om man tex tillfälligt åker annan bil (men det lättaste är faktiskt att bara flytta över basen) Självklart ALDRIG varit med i någon krock solskydds sufflett på babyskyddet i samma färg som babydynan Babyskyddet är endast använt till 1 barn och inköpt Augusti 2010
MODELL: GRACO. Sveriges bästa Bilbarnstol för barn mellan 0 till 9 månader. Löjligt att behöva skriva men, Självklart Okrockad ! Lite använd. GODKÄND: Barn i grupp 0+ upp till 13 kg. MONTERING: Placeras bakåtvänd i fram- eller baksäte med bilens två- eller trepunktsbälte. Kan även monteras utan bas (med trepunktsbälte). KLÄDSEL: Grå + RALLY Röd. Avtagbar. Maskintvätt 30°. Dropptorkas. UTRUSTNING: Basenhet (monteringsdel som sitter kvar i bil) Solskydd.
Babyskydd inklusive bas från välkända Akta Graco. Stolen kan moteras med såväl bas - stolen klickas då mycket enkelt i och ur - som utan bas (d v s endast med bilbältet). Stolen är i mycket fin skick, otroligt enkel att montera och är rekommenderad för nyfödda upp till 13 kg. * Ställbart säkerhetsbälte * Ställbart bärhandtag * Glassplitter skydd som även fungerar som solskydd Finns i Bålsta eller Uppsala.