Till salu inom: ”

akta graco babyskydd bruksanvisning säljes

Tidigare annonser till salu

AKTA GRACO Logico 0-13 kg. - Isofix bas. Smidigt bara att klicka i och ur basen som stannar i bilen. - Går att använda babyskyddet utan basen också. - Den har senaste kravet med fempunkts bälte för maximal säkerhet. - Fullt utrustad med solsuflett. - Löstagbart extra foder för att anpassa både små spädbarn och lite större. - Ett extra inlägg för extra små barn. - Bruksanvisning - Självklart inte krockad eller tappad. Nypris 1990kr se länken nedan: http://www.barnbutiken.net/akta-graco-logico-s-med-bas-mode-noir-p-743.aspx Endast 550kr
Akta Graco babyskydd i fint skick. Inköpt för ett drygt år sedan och använd av ett barn. Har inte varit med om någon krock eller olycka. Rök- och djurfritt hem. - Bilbarnstol - Bas för enkel insättning i bilen - Babyinlägg - Solskydd - Bruksanvisning Monteras med ett enkelt klick på den separata basen som sitter säkert i bilen, eller på en av Gracos vagnar. Fempunktssele. Extra stoppat och mjukt inlägg för nyfödd. Stoppade bältesmuddar. Inbyggd justerbar sufflett för att skapa skugga. Ergonomisk att bära tack vare gummihandtaget. Maskintvättbar klädsel i 30 grader.
Akta Graco Logico S babyskydd En praktisk och säker bilstol med extra bra sidoskydd för din lilla. Är okrockad och i mycket fint skick. Separat bas med klickfäste som gör det enkelt att ta ur och i bilstolen. Basen har justerbart ben och är enkel att montera, en indikator finns på stolen som visar om den har rätt vinkel. Stolen går även att använda utan bas och fästes då med det vanliga bilbältet. Stolen passar från nyfödd upp till 13 kg. Sol & regnskydd, fempunktsbälte med vadderade kuddar, gummiklätt bärhandtag, bruksanvisning medföljer.
Bilbarnstol AKTA Graco,Duologic 2 / bas Monteras i bil med Isofix eller med bilbälte. Priset är för endast basen pga att frigoliten i stolen har knäckts på ett ställe när vårt barn fastnade med foten när hon skulle sättas i stolen (Se bild). Den är förstärkt med avsett lim. Stolen medföljer. Stolen har justerbart sitt läge och tvätt- och avtagbart tyg. Kuddar för babyskydd medföljer. Den har naturligtvis aldrig varit krockad. Bruksanvisning medföljer.
Bilbarnstol för barn från födsel upp till 13kg. Bakåtvänd. Godkänd att placeras både i fram- och baksätet. Denna stol har en "bas" som tillbehör. Denna bas sitter permanent fast i bilen för enkel i- och urtagning av babyskyddet (bara att "klicka" på plats). Stolen kan självklart också sättas direkt med bälte om så önskas. Nypris ca 1500kr. Stolen är i fint skick och vårt hem är djur- och rökfritt. Säljes komplett med bas och bruksanvisning.