Till salu inom: ”

akta graco babygunga swing bounce apple säljes

Tidigare annonser till salu

Akta Graco, Babygunga, Swing & Bounce, AppleSwing & Bounce från Akta Graco är en bekväm babygunga med extra stoppning i sitsen och ställbart ryggstöd i 4 olika lägen som passar barn mellan 0-11 kg. Fempunktssele så att barnet sitter säkert samt en avtagbar nackkudde. 6 olika hastigheter, samt musikfunktion med timer och mobil med mjukisleksaker. Gungan är enkel att fälla ihop och förvara. Batteridriven. Maskintvättbar klädsel i 30 grader. Vi köpt denna babygunga för 6 mån sedan för vår pojke och jätte nöjda! Fint skick och ny pris är 1600kr.
Produktbeskrivning: Swing & Bounce från Akta Graco är en bekväm babygunga med extra stoppning i sitsen och ställbart ryggstöd i 4 olika lägen som passar barn mellan 0-11 kg. Fempunktssele så att barnet sitter säkert samt en avtagbar nackkudde. 6 olika hastigheter, samt musikfunktion med timer och mobil med mjukisleksaker. Gungan är enkel att fälla ihop och förvara. Batteridriven. Maskintvättbar klädsel i 30 grader. Nypris: 1695sek Ca 6 månader gammal. Knappt använd ser ut som ny!
AKTA GRACO SWING N BOUNCE, APPLE Inköpt i sommras varsamt använd. Nypris 1700 kr Två i en - gunga och babysitter. Kan användas fristående som babysitter eller sättas i ramen och bli en lugnande gunga med sex hastigheter. > Extra vadderat huvudstöd för optimal säkerhet och komfort > Fempunktssele > Hög leksaksåge med mjuka leksaker > Spelar vaggvisor > Timer för automatisk avstängning > Klädsel tvättbar i 30 grader > Gungan har 6 hastigheter och 2 vibrationshastigheter > Lätt att fälla ihop och ställa undan Prutat och klart. Annons kvar = gungan kvar.
Vi säljer en Akta Graco Swing & Bounce Apple som är både en babygunga och en babysitter i ett. Man kan alltså lyfta av själva babysittern och ta med sig och använda separat (man kan även då använda vibrationen i sätet). Förväxla den inte med alla dessa gungor som säljs här på Blocket och som man enbart kan gunga barnet i. Denna är den enda modellen som har både vibration och kan gunga och som man dessutom kan plocka av babysittern på och använda separat. På babysittern kan man sätta på två roliga leksaker som finns med i paketet och som är väldigt uppskattade här hemma (de har inte satt på dem på bilden). Babysittern är perfekt att ge smakportioner/ mat i eftersom den har en liten bricka framför. Denna är helt ny i kartong (givetvis med kvitto) då vi fick två stycken i present och bara använder en själva. Kartongen är inte ens öppnad och garantin gäller fortfarande då den köptes i somras. Den är oumbärlig till barn som vill bli burna hela tiden eller som vår dotter som hade kolik - denna gunga var det enda som fungerade förutom att bära henne hela tiden. Kan användas från barnet är nyfött. Fakta om gungan/babysittern: Innegungan har 6 hastigheter och 2 vibrationshastigheter. Gungan stimulerar även till lek och inlärning musikfunktion med timer och mobil med mjukisleksaker och spegel. Bekväm, avtagbar nackkudde. Fälls snabbt ihop och ställs undan. Ryggstöd ställbart i tre lägen. - Fempunktssele. - Maskintvättbar klädsel i 30 grader. 0 M+ (0-9 kg) i stativet. 0-11 kg som babysitter. Nypris: 1 795 kr. Vårt pris: 1 195 kr.
Säljer följande! Akta Graco, Babygunga, Swing & Bounce, AppleSwing n Bounce från Akta Graco är en babygunga och babyitter i en. Kan användas fristående som babysitter eller sättas i ramen och bli en lugnande gunga med 6 olika hastigheter. Passar från nyfödd till ca 9 månader (max 9 kg i stativet, 11 kg på golvet som babysitter). - Extra vadderat huvudstöd för optimal säkerhet och komfort - Fempunktssele - Hög leksaksbåge med mjuka leksaker - Urval av lugnande vaggvisor - Timer för automatisk avstängning - Enkel att fälla ihop och förvara - 2 vibrationslägen - Batterier: 4 x LR20 (ingår) - Storlek: 92 x 85 x 61 cm - Vikt: 8,9 kg. Endast använd under 3 mån för nu har sonen blivit för stor! Nypris: 1 699 Kr, vårt pris 1100 kr. Ring Ej efter 21:00! Svarar EJ på Dolt. Så länge annonsen är kvar är gungan det oxå! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.