Till salu inom: ”

akta graco autobaby manual säljes

Tidigare annonser till salu

Fin Bilbarnstol i blått från Akta Graco. Solskydd sitter på och ilägg för den minsta finns med. Enheten för platsen i bilen är lätt att få på plats och manual medföljer. Bilbarnstolen väger inte så mycket så den är smidig att bära med sig. Ring eller maila för mer info. Först till kvarn. Stolen finns kvar så länge annonsen finns kvar. "obs de vita prickarna på bilden medföljer ej , damm på linsen? "
Nu säljer vi vårt babyskydd + bas då det är dags att byta till större bilbarnstol. Passar från 0-13 kg. Det är en Akta Graco Autobaby 2, köpt från Jollyroom i december och använd sen dess. Självklart okrockad och i fint skick! Det som följer med är; babyskyddet, basen, spädbarnsinlägg, manual samt kartong. Tack vare basen är babyskyddet enkelt att klicka i och ur utan att behöva krångla med bälten och liknande. OBS! Bilden är lånad.
Babyskydd Akta Graco inköpt hösten 2006. I fint skick och naturligtvis aldrig krockad eller på annat sätt skadad. Mer info hittar ni här: http://www.akta.se/upload/pdf/manualer/Autobaby.pdf Pris 500 kr Bilbarnstol Brio Zento - Inköpt i slutet av 2008. Pris: 800:-
Akta graco autobaby II bilbarnstol med bas, stolen är pedantiskt skött, aldrig krockad, använd ett fåtal gånger vid behov av ett barn, basen är oanvänd! Kan även kopplas på vissa vagnar. Köpt på barnens hus november 2010, i bruk januari 2011- oktober 2011. På köpet en rulle att ha som stöd för stolen. Originalkartong och manual finns!
Akta Graco autobaby 2 & base. Babyskydd med bas. 0-13 kg. Använd av ett barn. Givetvis ej krockad. Smidigt klicksystem för lätt in och uttagning i bil. Smidig och bära. Tvättbar klädsel. Medföljer manual. Vid frågor, maila gärna. Endast avhämtning. Pris 400kr eller bud