Till salu inom: ”

akitor för omplacering säljes

Tidigare annonser till salu

Wilma är en snart treårig blandrastik. Hon har ett stort behov av motion och aktivering. Är lättlärd och har stark vaktinstinkt. Vi kan tyvär inte ha kvar henne då hon inte trivs i lägenhet, har svårt för barn och behöver vara i en lugnare miljö. Wilma behöver komma till en hundvan person på landet utan barn. Har ni de rätta förutsättningarna så får ni en mycket snäll och tillgiven hund. Vi kan tänka oss att ha fortsatt kontakt med Wilma och vara behjälpliga efter en omplacering. Priset är oviktigt det viktiga är att hon får ett bra hem. Maila mig en kort presentation av er själva.
Jag söker nu fodervärd för omplacering av följande hundar Tik Lh dv Tax 7 år Omplaceras till sällskap då hon gått i pension Hane Lh dv Tax 4 år Omplaceras till sällskap/ utställning Tik Lh dv Tax 1 år Helfodervärd sökes Tik Lh dv Tax 3 år Helfodervärd sökes Är ni intresserad av någon av mina hundar skriv och berätta om er och vad ni har att erbjuda. samt övrig erfarenhet av hund, Ni bör inte bo för långt från Skara
Det är med stor sorg i hjärtat jag lägger ut den här annonsen. Men vi måste tyvärr göra oss av med våran älskling på grund av allergi. Akita är en blandning mellan Schäfer och Rottweiler. En tik på ett och ett halv år. Hon är glad och fortfarande ganska valpig. En extremt trevlig hund och lättlärd. Hon går ihop med barn och andra hundar. Då vi tycker mail känns väldigt oseriöst när de handlar om en levande individ, så vill vi att telefonkontakt tas vid intresse. Vi vill att hon ska komma till någon som har hund vana, erfarenhet av lite större hundar och erfarenhet av träning. Eftersom hon har brukshunds raser i sig behöver hon dagligen aktivera huvudet och även få daglig motion. Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Priset är 3 000:- men det går att diskutera eftersom vi tycker hemmet är viktigare än pengarna. Mvh Rebecca & Markus
Pampig långhårig American Akita tik född 2004 önskas omplacerad till lämplig miljö pga flytt till lägenhet. Rastypisk till sättet. Mycket trogen. Vaktar väl. I mycket god vigör. Aldrig varit sjuk. Går inte bra ihop med de flesta andra hundar, katter och tveksamt vad gäller små barn. Hundvana krävs. Boende på landet/motsvarande en fördel. Välkommen att höra av dig om du är seriös och behöver en trogen vän och vakthund. Då hunden inte är helt ung kan jag stå för försäkringen framöver.
Jag har nu fattat beslutet att jag inte längre kan ha hund eftersom jag inte har tid för det, jag jobbar heltid och har ingen som kan hjälpa mig, ingen hund mår bra av att vara själv så länge. Jag har två annonser här på blocket eftersom att jag har två hundar som behöver nya hem. Akita är en liten blandras tik mellan husky/ schäfer på 3.5 år (liten till storlek, ca 22kg) hon har fantastisk livsglädje och älskar bus och lek. Ute i skog och mark har hon tidigare alltid sprungit lös men sedan vi flyttade till göteborg har hon inte kunnat springa på samma sätt. Hon är ursnäll mot alla människor men lite hoppig. Hon har problem med nya hundar men ger man det ett tag går det bra. Akita behöver komma någonstans där hon inte blir lämnad mycket själv och blir ordentligt aktiverad, med motion för både kropp och hjärna. Det är viktigt att Akita kommer någonstans där hon får stanna hela sitt liv, hos starka ledare med en hel del tålamod. Gärna en bit ut på landet eller i en mindre stad. Om du är intresserad av att träffa henne skicka ett mail eller ring, berätta varför du vill äga en husky, jag vill också gärna veta vad du/ ni har för tidigare hundvana, detta är inte en första gångs-hund. Ett viktigt tillägg är att jag vill vara fortsatt engagerad i Akitas liv, träffa henne då och då och gärna vara hundvakt när det behövs.