Till salu inom: ”

akita hund till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Akita, 1 år är till salu pga utlandsflytt. Hon är mkt kelen och social, lekfull och gillar alla :) Hon bor just nu i barnfamilj så hon funkar som familjehund åxå. hon kräver dock mkt motion, måste få löpa åtskilliga km per dag. Hon är en blandning av 75 % siberian, 12,5 %schäfer, 12,5 % malamute. Skitsnygg och lätt att ha att göra med gillar att jobba. End till personer som vet vad rasen innebär. akita har eu pass och är regelbundet vaccinerad och avmaskad och chippad.
Akitavalpar av den Japanska typen. Två tikvalpar finns till salu som nu är 3månader. De är båda röda. Valparnas far är polsk champion så det finns goda förutsättningar för utställning. Säljes med stamtavla, pass, chipmärkning, vaccinering och avmaskning. Temperamentet hos en Akita skall vara balanserat, trofast, lugnt och rasen är lättlärd. Människor som tänkt igenom sitt valpköp och vill ha en vän för livet är välkomna att höra av sig! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Japansk Akita, röd tikvalp. Leveransfärdig, alltså över 8 veckor. Efter meriterade föräldrar med ett gott psyke. Mycket social och trevlig valp. Lättlärd och promenerar redan fint i koppel. Vid leverans: Stamtavla Vaccinering Avmaskad Chipp Besiktigad Reg i jbv. Startpaket med foder, halsband och koppel ingår. Finns att besöka eller hämta i Malmö men leverans kan ordnas mot ersättning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår Am.Akita hane söker nu ett nytt engagerat, aktivt och stabilt hem. Reggad i SKK. Fått alla vaccinationer. Har Pass. Blir 2 år i januari. Ingen problemhund. Uppvuxen med barn och andra hundar. Ej van vid katter. Första kontakt via mail, skriv lite om er själv så ringer jag upp, så tar vi alla frågor mm på telefon. Mailen kollas dagligen. Pris diskuteras.
Drygt ett år gammal tik omplaceras av uppfödaren. Har tidigare varit hos fodervärd men kom hem igen då deras barn blev allergiskt. Snäll och tillgiven. Lever idag tillsammans med flera andra hundar och mycket van vid barn i alla åldrar. BIR valp i Norrköping 2013 Registrerad i SKK Söker ett aktivt hem med mycket kunskap. Maila och berätta vad du kan erbjuda för hem så hör vi av oss med mer information. Även ny fodervärd kan vara intressant. OBS!! Bilderna från i somras!