Till salu inom: ”

akgrasklippare husqvarna raider r11r säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Har ett snö/plogblad till en Husqvarna Raider 21 i fint skick som jag nu vill sälja iväg. Det är det stora fästet fram på Husqvarnan, det passar alltså inte på mindre Husqvarna modeller om man inte bygger eget fäste. Fler bilder kan skickas vid intresse. Tveka inte att höra av er till mig helst på telefon! Med Vänliga Hälsningar Yngve
Husqvarna Raider PRO 18 med servostyrning Hydrostat 2 cyl Kawasakimotor Combi clipp 112 cm. Nyservad nya däck runt om MM. I toppskick Pris 29500. Kr MTD med Briggs&Stratton på 13 HK. Trycksmord med oilfilter steglös fram o,back transmatic. Nyservad Pris 7500 Kr Endast Telefon 10.00 18,00 0703559038. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Använd en säsong. Pris 24 000 kronor. Rider Batteri släpper inte ut några avgaser, har lågt ljud och upp till 90 minuters körtid, beroende på gräsförhållandena och är därmed det perfekta valet för villaträdgårdar: du får samma komfort och prestanda som med Husqvarna Rider men slipper att störa grannarna. Klipparen är en dröm att köra med låg ljudnivå och inga avgaser. Jag har mätt klipptider på ca 2h, alltså längre tid än av Husqvarna angiven klipptid. Maskinen säljes på grund av flytt. För mer information: se nedanstående länkar. http://www.husqvarna.com/se/products/riders/rider-batteri/ http://www.youtube.com/watch?v=cx8qsUB7cNI Sökord: Raider Battery Frontklippare
Hej jag har en raider 11 multiklipp jag tänkte sälja. Den är i bra skick och går mycket bra i motorn. Manuell låda 5 växlar framåt och 1 bakåt. Den är alltid servad och väl omhändertagen och förvarad i garage. Nytt batteri ny gaswire ny Kopplingswire ny slipade knivar levereras fulltankad. Jag hade tänkte mig 13 000:- för den men vid snabb affär kan jag gå ner. Prutas det inte allt för hårt kan jag även tänka mig att leverera den innom en rimlig radie. Så är det något ni undrar över så är det bara att höra av sig. Mvh Daniel.
Nästan ny akgrasklippare ( körd 15 Tim) säljes pga av flytt. Kanonpris 15000:- eller högsta bud. Mer information, vanligen ring 0703958710.