Till salu inom: ”

akdolit filtermaterial avsyrning säljes

Tidigare annonser till salu

Tillbehör till akvarium 1 ytterfilter/pump Sacem typ 500 Marathon 650 l/h med filtermaterial 1 ytterfilter/pump Eheim 2217 1000 l/h med filtermaterial 2 st innerfilter fluval 2 plus 400 l/h 1 innerfilter av okänt märke 1000 l/h 1 doppvärmare 2-300 liter 1 artemiakläckare Nästan 1 liter TMG växtnäring Diverse tillbehör: Filtervadd Keramiska makaroner Magnetskrapa Termometrar Luftpump Filterkol Slangar Stenar Håvar Yngelkasse Allt säljes i ett paket Allt fungerade när det senast användes och köpes i befintligt skick. Ring mellan 14:30-23:00 eller maila
Hej! Kollar om det finns intresse för dessa grejer. Jag har lite grejer som ligger och samlar damm, som jag inte kommer ha någon nytta av framöver. En påse engelsk sjösten på 3-5mm med ungefär en 1/4 del kvar i påsen. En påse med rådasand på 0.8-1.2mm som det är ungefär en 1/5-1/6 del kvar av i påsen, så det är ju inga stora mängder. Sen finns det även en del lavasten och någon annan vit sten på bilden. Sen har jag även till höger i bild ett Juwel filter-kit, med pump (pumpar ca 400 l/h) och alla tillbehör som behövs förutom filtermaterial som jag slängde pga att det var gammalt. Och till sist så har jag en kokosnöt till höger i bild som jag använde som malgrotta förut, och även den keramik grottan bredvid som är gjord för malar. Jag har lite dålig koll på vad grejerna kan vara värda, så ni får lägga BUD på grejerna. Grejerna kan såklart skickas mot att köparen betalar frakten. Grejerna finns annars 2 mil norr om Ludvika i Dalarna för avhämtning.
Sprillans nytt i kartong! Tillverkat i Italien av högsta kvalitet. Komplett med filtermaterial (keramiska ringar och skumpatron), slangar, sugkoppar, kopplingar, utblås, strilrör samt insugskorg - bara att starta. Enligt tillverkaren avsett för akvarier upp till 60 liter, men den generösa filtreringen på 300 liter/timme gör även filtret lämpligt för aningen större kar. Perfekt när du vill ha extra bra vattenkvalitet till dina fiskar, räkor eller i växtakvariet. Inget fult innerfilter som tar onödig plats! Genomskinliga rör och slangar. Lätt att rengöra och otroligt tystgående! 230 V, 50 Hz, 5 W. Eventuellt kan du behöva komplettera med längre slangar (9/12mm) beroendes på hur långt ifrån akvariet du vill att pumpen skall stå. Originalslangar på 50cm medföljer. Filtret finns inte att få tag på i butik, men standardmåtten på slangar, sugkoppar och filtermedia gör att dessa "lösa delar" finns i din akvarieaffär den dag det blir aktuellt att byta. 100% positiv respons från tidigare köpare. Missa inte din chans till detta fantastiska filter! Hämtas i Malmö eller skickas via posten. Lägsta fraktkostnad inom Sverige är 55:- via Schenker. Välkomna att maila för mer info!
Säljer nu vårt 180 liters akvarium av märket Juwel Vision p.g.a att vi har för många! :) Akvariumet är felfritt och noga skött! Det som ingår är: * Original innerpump med filtermaterial (600 liter/timmen) * Lysrörsramp med 2 lysrör * Finkornig sand * Luftpump * Hävert * Doppvärmare * Fiskar * Växter * Bakgrund * Rot Har även lite mer smått och gott som kan skickas med om det skulle vara av intresse! :) Pris: 4000 kr/Bud (Obs! Bilden är tagen från nätet, har tyvärr inga bra bilder just nu, men det är ett likadant!)
Akdolit Gran 0 Granulerat filtermaterial av halvbränd dolomit för avsyrning och hårdhetshöjning Ca 20 kg