Till salu inom: ”

akai mpc renaissance nyskick säljes

Tidigare annonser till salu

Mpc renaissance. Akais senaste flaggskepp. Phonoingångar, mikrofoningång. Samma inputs som mpc 3000(kan gå i god för ljudet, mycket bättre än alla mpc:s post 3000). 24/96 kHz ljudkort i mpcn!!! Vintage mode(mpc 60 modet är det enda värt namnet) fläskar upp hela mixen direkt. Mjukvaran gör att du kan använda pluggar, eq o kompressorer på varje kanal i datorn eller på Mpcns display. Robust stilren design och extremt bekvämt att choppa upp hela låtar och trycka convert så får du alla chops på 16 pads i ett tryck. Timestretching, gaincganging, pitchshift, mpc 3000 filter, 4 layers på varje pad. 808 plugin(feta trummor!) med envelopes på varje ljud. Mjukvara(som en hel daw) och cd rom med synthpluggar m.m ingår. I orginalkartong. Haft i kanske två månader. Som ny. Säljes då jag behöver pengar till en mpc 60 då mina beats känns gör basic för en mpc ren. Kan skickas./Med vänlig hälsning, Jakob
Akai Mpc Renaissance i absolut nyskick. Köpt på 4sound i Gävle för ca 1år sedan. Fick den precis utbytt till en helt ny i kartong genom garantin. Det innebär att du inte kommer märka någon som helst skillnad på denna jämfört med en helt ny köpt i butik. Allt medföljer som det ska: * Original kartong, strömkabel och USB kabel * CD-skivor med all mjukvara(oöppnad) * Pro Tools Express med USB iLok(oöppnad) Länk till playlist med åtta video lektioner: http://www.youtube.com/watch?v=kZIduIkYNes&list=PLyawkFIWnO1OJUUprmlnryBEy8t6qAWBU Så länge annonsen finns kvar så finns Mpc:n kvar.
Säljer min MPC jag köpte för typ 2 år sedan. Använt den kanske 3 gånger pga småbarnsförälder. Nyskick med orginalkartong. Den är superfräsch. Med usb-kabel och all mjukvara på skiva, inklusive expansions (totalt 5 dvd). Kan hämtas i Stöde utanför Sundsvall eller skickas med post men då tillkommer frakt på 200kr. Svinbra pris 4500kr. Kostar i dagsläget 8000kr på Thomann, så nästan halva priset. Maila eller ring.
Jag säljer min MPC Renaissance i nyskick inklusive bärväska. Den kan lämnas i Sthlmsområdet. Den perfekta maskinen för elektronisk musik och hiphop! MVH Jörgen S. Wrangsjö
Hej, Säljer en Akai MPC Renaissance i nyskick! Jag har max använt den ett par timmar. Jag har en ordentlig bärväska till den som jag fick med när jag köpte den, syns på bilden under instrumente. Originalkartong, manualer och originalprogram finns.