Till salu inom: ”

akai mpc 1000 säljes

Tidigare annonser till salu

Akai's Mpc 1000, En villkorslös & odödlig klassiker som har allt. Fungerar prima, och finns att hämta i solna eller möte i centrala stockholm. Om ni vill ha den skickad tillkommer fraktkostnad. du får även med ljudbank, 8gb minneskort & USB-kabel. Har även senaste JJ os installerat. nypris på denna ligger vara ligger ungefär på 5600 mitt pris 4200 OBS: inte min bild. maila vid behov av mer bilder. pris kan diskuteras vid snabb affär!
Nu säljer jag min Akai MPC 1000 som jag använt endast två gånger. Anledningen till att jag inte använt den är för att jag inte haft tid. Så jag har nu bestämt mig för att sälja den istället för att låta den stå och samla damm. MPCn kommer i orginal förpackningen med alla manualer, EL-kabel och 128 MB MPC Sound Library. Jag bor i Stockholm och kan komma och mötas upp inom SL Zon-A. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
AKAI MPC 1000 Sampler,Sequencer, Drum machine. 20gb hhd + 128mb Cf kort 128mb ram (maxad) alla kablar, manualer, lådan. inget prutande jävla bra pris för denna sköna maskin som varit med mig ett tag. Finns någon knapp som är lite halvdan men det gäller bara att lägga lite press på den, går säkert och laga om man är händig men det är ingenting som förstör helheten av maskinen. 3500kr är mitt begärda pris. kan släppas för lägra men den ska iväg innan onsdag.
AKAI MPC 1000 sampler/trummaskin säljes till ett brå pris! Köptes förra året i andra hand för 3500 kr (nu -2300kr eller bud). Hörlurar Audio Technica ATH-M20 -300kr.
Säljer min MPC 1000 BK. Den är HELT NY och OANVÄND, endast uppackad ur kartongen. Priset reflekterar inte på något vis skicket, utan endast att jag, pga bröllop, mkt snabbt behöver tillskott i kassan. Alla originaltillbehör, inklusive kvitto och kartong medföljer. På platsen-köp prioriteras. Skickas endast mot förskottsbetalning och på köparens bekostnad. Billigare vid mkt snabb och smärtfri affär! FÖRST TILL KVARN... ;)