Till salu inom: ”

akademisk sadel amazonas säljes

Tidigare annonser till salu

Sadeln är i mycket fint skick och väldigt sparsamt använd. En amazonas gjord ingår. Det gör även stigläder och ett par fina stigbyglar. Den har inställbarbom, vilket innebär att den kan användas till hästar i olika storlek och bredd.Men även till unghästar som fortfarande växer och hästar som ska lägga på muskler. Den är väldigt snygg och skön att sitta i. Lämpar sig ypperligt för akademisk ridning. Hör gärna av er för mer information!
Amazonas Jeanne D'arc i vinröd nubuck med fast (flexibom) bom säljes. Bom K3 (vid) och sits S2 (normal). Jag har haft sadeln i ett år men hästen (halvblod) som den passade på finns inte längre. Sadeln beställdes ursprungligen av Ewa-Kristina Pettersson Schaeder för ca 5 år sedan. Jag har alltid haft fårskinnsfodral när jag ridit, tycker sadeln är jätteskön men passar inte nuvarande häst. Bor du i Stockholms-Uppsala-trakten kan vi träffas så du kan prova sadeln. Annars skickas den mot postförskott. sökord: barock, akademisk, deuber Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svart välvårdad Amazonas Gueriniere i fint skick 2007 Bom: K3 läderbom Sits: S2 Måste sälja denna fina sadel pga av att min häst har förändrats i kroppen och behöver en annan bom. Sadeln har endast används till en häst (fullblod).
Säljer en Birgittasadel från Amazonas i mycket fint skick. K4 S2.
Fin akademisk sadel med ultra-flex bom i storlek K3 S2 och i brun nubuck. En mycket skön sadel att rida i som jag säljer pga att den inte passar min nuvarande häst.