Till salu inom: ”

akademisk sadel amazonas birgitta säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min akademiska sadel som jag köpte med när jag köpte min häst. Jag säljer den endast för att jag personligen trivs bäst med westernsadel! Jag vet ärligt talat inte alltför mycket om sadeln, men den motsvarar nog 17-17.5" sits och passar en bred häst med rak rygg och någolunda låg manke. Jag köpte den för 6000kr i somras men säljer den nu för 5000kr, inklusive stigbyglar, stigläder samt en anatomisk sadelgjord i läder på 130cm. Kan även skickas, men då står köparen för frakten. Den kan självklart lånas ut för utprovning om ni bor i närheten. Sadeln finns i Ängesbyn, men kan tas till centrala Luleå vid behov.
Brun Amazonas Birgitta sadel med läderbom i storlek K3 S2. Legat fint på kallblodstravare. Sparsamt använd efter omstoppning. I priset ingår ett "akademiskt" cremefärgat schabrak med kantband i guld. Sadelgjord (ergonomisk tillhörande), stigläder, stigläderhylsor och "akademiska" stigbyglar i mässing 1000:-
Mycket fin o väldigt bekväm Amazonas Birgitta, brun, i mkt fint skick säljes S2 K3. Inkl stigläder, stigbyglar o dressyrgjord. Läderbom. Har legat på smäckert kallblod. Priset går absolut att diskutera vid snabb o smidig affär. Säljes end pga att jag inte har hästen kvar. Välkommen att ringa för mer info!
Säljer en sadel från Amazonas. Birgittasadel stl 3 i vidd. Stl 2 i sätet. Passar hästar med mycket bred rygg, manke. En otroligt skön sadel men för vid för mina hästar. 12000kr.
Akademisk sadel i fint skick säljes. Svart Amazonas Birgitta stl S2 K4 Har även extra framvalv K3 Flexibom. Kanonsadel! Finns deubers lädergjord och även övriga tillbehör att köpa till om så önskas. Bl.a grandeurpad m snibb svart m silverkant. Även annat schabrak. 8000 för sadel Pakerpris m tillbehör 10000