Till salu inom: ”

akademisk ridkonst vackraste kläderna säljes

Tidigare annonser till salu

Det finns ridplatser kvar på Carina Branderups kurs i akademisk ridkonst den 30 april. Kursen hålls på Gustavsborgs gård i Gunnarstorp (Bjuv) och beräknas hålla på mellan klockan 8.30 och 18. I kursavgiften 1600 kronor ingår två enskilda ridpass á 30 minuter, teorilektion samt en box till hästen under dagen. Det finns även plats för ytterligare några deltagare till fots, pris 200 kronor/person. Mat (frukostfrallor, lagad lunch, eftermiddagsfika) kan förbeställas och kostar 120 kronor. Carina Branderup är riddare nummer 28 i det akademiska ridderskapet, och hon är en mycket kompetent och inspirerande instruktör. Hon kommer regelbundet till nordvästra Skåne för att undervisa. Under sommaren kommer kurserna att förläggas till Hjärnarp, övrig tid gäller Gustavsborg. Länkar: www.carinabranderup.se www.knighthoodoftheacademicartofriding.eu www.gustavsborg.com Välkommen med din kursanmälan!
Är du nyfiken på Akademisk Ridkonst eller kanske redan tränar? Vi har kurs den 29 maj utanför Lammhult(Hösatorpet) Tid: 9.00-18.00 Dagens tema är: "Övergångar" Teori+2 ridpass,box,ridhus och mil ersättning. 1200:- Genomgång vid lunch. Fika finns i ridhuset hela dagen.Medtag mat själv. Instruktör: Elise Nilsson Riddare nr:78 elev till Bent Branderup Hon gjorde sitt Levad prov nu den 18 mars-2011. Max 8 ryttare OBS! Finns 2 platser kvar! Fotfolk är varmt välkomna och ställ gärna frågor. Gå gärna in på Elise hemsida www.elisenilsson.se och titta på bildspelet. Glöm inte att anmäla er senast den 22 maj. För mer info ring eller mejla.
Det finns några lediga ridplatser kvar på Carina Branderups kurs i akademisk ridkonst söndagen den 12 juni. Kursen äger rum i Simontorp, som ligger på Hallandsåsen en mil norr om Hjärnarp. Carina är en fantastiskt trevlig och inspirerande tränare, och hennes elever gör stora framsteg. Hon är riddare nummer 28 i det akademiska ridderskapet, och har lång erfarenhet av att undervisa. En ridplats kostar 1400 kronor, och då ingår två enskilda ridpass á 30 minuter samt teorilektion som hålls i samband med lunchen. Box eller hage till hästen ingår också i priset. Mat ordnar vi enligt knytkalasprincipen. Carinas hemsida: www.carinabranderup.se Ridderskapets hemsida: www.knighthoodoftheacademicartofriding.eu Välkommen med din anmälan!
Vill du utvecklas tillsammans med din häst i samförstånd, balans, glädje och harmoni? Vill du ha en pedagogisk och väl genomtänkt utbildning för dig och din häst där båda finner smidighet, styrka och hållbarhet genom att smälta samman i en rörelse? Saknar du en väg där varje delmoment har en förklaring och ett syfte och där målet är tydligt men vägen dit är det väsentliga? Då är akademiskridkonst något för dig! Akademisk ridkonst passar alla hästar och ryttare, oavsett ambitioner och kunskapsnivå - vi utgår ifrån Dina och Din hästs individuella förutsättningar och möjligheter. Jag håller privatlektioner och grupplektioner i hela skåne samt kurser i övriga landet. Välkommen att kika in på min hemsida för mer information! www.annahavsjo.se 0702230201
Eleganta spanska ridkläder - av mkt hög klass. I nyskick. Två underbara korta jackor, rikt ornamenterade / dekorerade, strl ca 36. Ska vara öppna framtill så att den vackra blusen syns. Tillhörande spetsblus med vackra broderier och knappar med strass, strl 38/40. Helvid ridkjol, omlott, dekoration framtill, knallrött foder som gör sig utmärkt med den röda jackan. Kjolen är strl ca 36 men knapparna kan även flyttas. Har ev två sombreros ( spansk ridhatt ), en röd och en svart. Säljes i ETT paket - frakt kan tillkomma. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.