Till salu inom: ”

akacia trall 30x30cm 8m² superbilligt säljes

Tidigare annonser till salu

Tre år gamla trall, slumpas bort. Det är Akaciatrall fr clas olson, mått 30x30cm, minst 8kvm. De behöver oljas och helst slipas om. Jag har själv oljat in dem 2 ggr men de är slitna nu och behöver skötas om av den händige. OBS, det är de staplade, mörkare trallen överst i bild som det handlar om. De ljusare som ligger på marken är nästan nya. Har ingen möjlighet till transport så priset är mot avhämtning. Nypriset ligger på ca 3500kr.
Säljer nu min trallplattor i Akacia, storlek 30x30cm med plastundersida med öglor för enkel montering. Trallplattorna inköptes förra sommaren hos Clas Ohlson (se weblänk): http://www.clasohlson.com/se/Trall-4-pack/Pr315201000 och är använda endast 2 månader. Därefter har de legat skyddade under en presenning. Jag måste tyvärr sälja trallen då min balkong har ett avstånd mellan balkonplattan och balkongräcket som tyvärr visat sig så stort att plattorna riskerar att glida emellan och ramla ner, vilket inte så bra när man bor 10m upp. Jag har 88 hela plattor (med 6 ribbor) och 26 plattor (med 5 ribbor) där jag kapat en ribba (se bild) för att passa balkongen. Jag säljer plattorna i två paket om; 44 hela plattor + 23 kapade plattor. Pris 555kr/paket. Det innebär 10kr/platta för de hela plattorna 5kr/platta för de kapade plattorna, vilket är mindre halva priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Oanvänd oljad acasia trall i 11 pack. 10 st paket. Inköpt på Beier Bygg för några år sedan för 350 kr paketet men blev aldrig använd. Erbuds nu för för150 kr per paket (ca 13,50 kr/skiva). Finns 10 st paket. Räcker till ca 10 kvadrat. Varje skiva är ca 30*30 cm Motsvarande akasia trall finns på Clas Ohlsson: 4-pack för 99 kr (ca 24,75 kr/skicka). Där kan ni också skaffa kantlister av acacia till sådan här trall. Se denna länk. http://www.clasohlson.com/se/Trall-4-pack/31-5201 Undersida av plast. Enkel och snabb montering. Bara att klicka i. Ett mycket enkelt och bekvämt sätt att skaffa en uteplats / balkong / altan.
Hej, har bara öppnat förpackningarna och lagt ut de på balkongen några dagar , inga möbler elr dylikt har varit på, de är helt nya! 8 kvm storlek : Längd&Bredd 30*30 styck Köptes för 1500:- på Ikea Säljes för 1200:- Snygga trall med bra kvalite. Jätte enkelt att ta isär och montera Endast seriösa hör av sig tack. Vid intresse lämna tel nr via mail så ringer jag upp. MVH
Brunlaserad trall från IKEA (RUNNEN) i fint skick som endast är använd 1,5 säsong på balkong under tak. Plattorna är 30 x 30 cm, 2 cm höga, är enkla att lägga och passar perfekt för balkongen/uteplatsen. Resultatet blir jättebra! Trallen räcker till ca 10 kvm! Några av plattorna har jag delat på mitten för att lättare kunna lägga på lite smalare ytor och på så sätt täcka hela balkonggolvet. Nypris ca 1950 kr.