Till salu inom: ”

ajungilak sovsäck säljes

Tidigare annonser till salu

Använd en del, men utan skador och i fint, fräscht skick (samt givetvis tvättad). Lång modell, bör fungera för kroppslängd på upp till drygt 190 cm. Klarade komfortabelt ca. -15 grader (har själv använt den en natt i -14) då den inhandlades för runt 2000:- i mitten av 90-talet, men sovsäckar tappar "loft" med tiden och jag skulle gissa att rimlig lägsta komfortabel temperatur nu ligger runt ca. -5 grader. Idag en bra vår- och höst-säck, snarare än en vinter-säck. Ajungilak kompressionspåse ingår, och den behövs, för det här är en ganska rejäl sovsäck på ca. 2kg. Säljes p.g.a. platsbrist för 200:- prutat och klart.
Fleecefodrad barnsovsäck som även passar utmärkt som åkpåse i vagnen. Packpåse ingår. Använd av två barn som har sovit ute i den året runt. Sovsäcken öppnas med två fullängdsdragkedjor på varsin sida. Detta gör det enkelt att lägga i och ta ur barnet ur sovsäcken. Säljes p.g.a. att vårt yngre barn (106 cm lång) nu har vuxit ur den. Kan hämtas i Umeå. Jag kan även skicka den men då betalar köparen frakten.
Passar för barn upp till 115 centimeter. Ursprungligen en sovsäck som gjorts om till åkpåse för barnvagn med möjlighet att dra remmar till en sele genom säcken. Mycket populär på utedagis där barnen sover middag utomhus året runt. Öppnas upp med hellånga dragkedjor på båda sidorna om sovsäcken vilket gör det enkelt att få i och ur barnet och underlättar ventilation när det blir varmare ute. Volym: 4,7 liter. Vikt: 800 g.
Röd och grå Ajungilak sovsäck till vagn. Den har varit reservsovsäck till vår lilla tjej. Den är i mycket bra skick förutom ett litet hål på ytterskiktet, 3 x 3 mm, som förorsakades av en liten förarglig glödloppa. Det är inget som stör varken funktion eller utseende och har följaktligen inte åtgärdats. Den blir er för 350:- eller bud. 070 -645 53 40 Väl mött // Ulf
Vintergrejer till ett kanonbra vårpris! Fjellpulken Transporter 155 komplett med gummicord och kompressionsremmar. Packningen skyddas utav en stor vatten och snötät "pulkapåse" Fjellpulken Paralelldrag Skidor; Fischer Europa99 Crown (vallningsfria) med Rottefella Super Telemark. Pjäxor; Asolo Snowfield stl: 46 (300 mm) Sovsäck; Ajungilak Tyin 5 season 200cm en rejäl vintersäck endast använd ett fåtal gånger. Allt säljes som komplett paket och delas ej i lösa delar då jag inte vill ha några enstaka prylar kvar, därav priset som ej är prutbart. Givetvis kan grejerna skickas men pga paketets vikt och volym så blir frakten säkert dyr och betalas utav köparen.