Till salu inom: ”

aixam crossline mopedbil säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en mopedbil som jag nu vill sälja eftersom jag tar bil körkort. Det är en dieselmotor som är väldigt snål av sig, den åker i ca 55-65 km/h. Den är ny servad och har inga problem. Det finns små ytliga skador på den på högra framsidan och ett litet hål på passagerar sätet, för övrigt är mopedbilen i gott skick. Det är en XL model så den är större än vanliga mopedbilar, bagage utrymmet är väldigt stort och man kan enkelt få plats med väldigt mycket saker. Den har backsensor, cd-spelare- automat växel, svart färgad, tonade bakrutor, fjärrlås m.m. Vid intresse, ring helst!
En EU-mopedbil av märket AIXAM Crossline Sl i mycket gott skick säljes. Årsmodell 2009. Mätarställning: 1915 km. Bilen är utrustad med en bränslesnål (0,3 l/mil) dieselmotor och automatväxel. Övrig utrustning kan jämföras med den i en vanlig modern bil, t.ex fjärrlåsning av dörrar, backsensorer, el. fönsterhissar, motor- och kupévärmare, LM-fälgar, radio m. CD m.m. Ytterligare information om bilen hittas på www.mopedbil.com. Bilen säljes pga sjukdom. Svarar endast på telefon. Pris: 90 000 kr (nypris ca 150.000 kr)
Hej! Nu ska jag sälja min svart mopedbil. Den är svart och grå. Den är uttagen 15/8 -09. Jag har kört lugna 224 mil med den. Den är inte vinterkörd. den är servad när jag hade kört 100 mil. Den är fin och lite stylad. Nypris 154 900 kr.
Aixam Crossline Mätarställning: 0 mil Färg: Blå / Silver Karosseri: Sedan Info: Automatisk växellåda, Diesel, CD-stereo, Elhissar fram, Fjärrstyrt c-lås, LM-fälgar, Svensksåld, Med reservation för eventuella tryckfel, Vi är återförsäljare av Mopedbilar för märket Aixam, välkommen att höra av er för vidare information, vi kan erbjuda finansiering via Nordea Finans.
Aixam Crossline SL Mopedbil Mätarställning: 440 mil Färg: Silver Karosseri: Kombi Info: Automatisk växellåda, Diesel, CD-stereo, Elhissar fram, Fjärrstyrt c-lås, LM-fälgar, Svensksåld, Yttertemperaturmätare, Med reservation för felskrivning, Besök www.norrbilar.se