Till salu inom: ”

aixam 400 säljes

Tidigare annonser till salu

Märke: Aixam 400 deluxe Årsmodell: 2001 Mätarställning: 5285 mil Maxhastighet: 60-65 km/t Dieselmotor, drar ca 0,2-0,3 milen Stereo med USB-minne Allrounddäck på aluminiumfälgar Sommardäck Bilen går klockrent Bytt 2010: Kylare, drivrem, hjullager fram, bromsar fram, samt batteri. Spolarmotorn till vindrutan är trasig. Vi har en spolarmotor som vi skickar med. Pris 49500 kronor Mer bilder kan mejlas. För mer information kontakta Kalle 0702-520257 vardagar efter 16.00 bilen finns kvar så länge annonsen är kvar.
Nu är det sälja moedbilen,det är en Aixam 500 som rullar utan problem. I bilen sitter en 500cc diesel motor och den har ja aldrig haft problem med,den drar cirka 0.3 liter milen.perfekt för den som kör korta distanser men längre bitar körs enkelt för bilen har i förållande till storleken en mycket god komfort. Den har gått cirka 400 tusen mil men det märks inte,den är kontinuerligt servad och varje vinter har den varit rostskyddad. Det finns lite småfixx som måste göras men för den händige mannen/kvinnan är det inga problem. vid snabb försäljning är bilen din för 32000 kronor. Vinter och sommardäck ingår även i priset.
Pris exklusive moms: 103 200kr Aixam 400 MEGA CHASSI MOPEDBIL Mätarställning: 0 mil Karosseri: Övrigt Info: Avdragbar moms, Automatisk växellåda, Diesel, GRUNDUTRUSTNING Stöldskydd Vindrutetorkare med 3 hastigheter Digital instrumentpanel Automatisk tändning av varningsblinkrarna vid kraftig hastighetsminskning Säkerhetsbälten med bältesspolar Innerbackspegel Backspeglar till höger och vänster Tonade rutor Uppvärmning, defroster 3 hastigheter Ljudisolering motor Varnare för glömd belysning Kupébelysningen styrs genom öppning av dörren Askkopp och cigarettändare Handskfack, förvaringsfack i mitten och i dörrarna, låda under sätet (dieselversion) Förberedd för radio/CD Solskydd Tanklock med nyckel Gummimatta Navkapslar Väljare för hög och låg hastighet (elektrisk) FAKTABLAD OCH ÖVRIG INFORMATION OM MEGA PÅ WWW.IMPORTINVEST.SE
Mopedbil i toppskick!! Bara 3000 mil. Dags att sälja vår mopedbil. Den har bara haft två privatpersoner som ägare. Mycket praktisk med gott om lastutrymme. Perfekt för ungdommar som behöver åka till träning etc eller andra som behöver ha med sig en massa saker men saknar bilkörkort. Sommar och vinterdäck, motor- och kupévärmare. Extra elkupévärmare, radio. Nya bromsklossar och oljefilter medföljer. Drivrem bytt 2011. Tar sig fram mycket bra året runt, även i snö.
en moppedbil med sommar och vinterdäck bra skick på lacken samt övriga karossen motor värmare samt kupevärmare den är lite svår att få igång när den ståt över natten men går sedan utmärkt eventuellt byte av glödstiftena behövligt sitter en 2-cyl diselmotor motor i av märket kubota i mycket dieselsnål kräver am -kort samt försäkring för att köras .pris 37000kr ev byte epa mvh micke intresserad ring 070-8687047