Till salu inom: ”

airhawk luftkudde säljes

Tidigare annonser till salu

Färg: grå Miltal: 568 Motor: 4-cyl, 1255 cc, insprutning, 72 kW (98 hkr) ABS-bromsar Extrautr för touring: - Toppbox m pakethållare + väskor i original/Givi, - Expanderbar tankväska, - Rökfärgad, justerbar vindruta, - Helkpåpa (vilket är special), - Luftkuddar (AirHawk) till förare och passagerare, - Godkänt lås med låshållare m.m. Hojen är uttagen i juli -08 så Suzukis 5-åriga motor- och elektronikgaranti finns kvar Eftersom jag kliver ur sadeln för gott så lämnar jag med en MC-navigator: Garmin ZUMO 550 med europakartor. Stora "Banditen" är en omvittnat bra allroundhöj för bus och allvar
-Svart tuff Arlen Ness jacka med axel och armb-skydd. Innerfoder och vind/vattentät skikt, som är uttagbara, även västen kan tas av. strl. 52. (som en 50) 800kr inkl. frakt. -Svart Dainese gore-tex byxa med uttagbart foder samt hängslen.strl 48. 400kr inkl. frakt. -Svart Hjälm, Boeri strl. M 450kr inkl frakt. -Stor Airhawk "luftkudde", otroligt skön på långresan, som ny. 550kr inkl frakt. -Skinnstövlar, Lindstrand safety strl 44. 450kr inkl frakt.
Säljer en mc-jacka i nyskick av märket 4bikers. Storleken är 2XL. Passar om du är runt 1.80. Modellen heter Tattoo och kostar 1995kr på Handelsboden. Mitt pris på jackan är 600kr. Skinnbyxor av märket Corell med snörning i sidorna, använda men i bra skick i strl 50. Priset på byxorna är 400kr. Har också en sittdyna av märket Airhawk.Det är den lilla modellen och den kostar 1000kr ny. Du sitter på luftkuddar och håller värmen samt kan glömma träsmak därbak. Pris 500kr. Priserna är prutade och klara. Vid intresse så ring. Gillar ej mailaffärer. Mvh Nicholas.
Har du ont i baken efter en tid på hojen så är detta det perfekta skyddet. En uppblåsbar sittdyna som du blåser upp endast med munnen, lätt att släppa ut luften och packa ner i väskan och tar då nästan ingen plats alls. Det hela bygger på en luftkudde som ligger i en kraftig väska i mockaliknande material som då tål väder och vind. Airhawk är namnet på denna fantastiska manick. Användningsområderna är många: Värnamde i naturen, sittskydd på hojen, i bilen, på 4-hjulingen, på cycklen eller varför inte som kudde i tältet. Ord pris 1095kr, nu 895
50`s classic skinnjacka i retro stil strl s Använd 1 säsong Avtagbara CE godkända skydd till axlar o armbågar ingår Inköpt på Handelsboden. 1600:- (nypris 3195:- ) Airhawk luftkudde 500:- (nypris 1000:- )