Till salu inom: ”

airflow kjolpaket saab 99 säljes

Tidigare annonser till salu

99a cab besiktigad som ombyggt fordon. Skattebefriad o besiktning vartannat år. Original Saab Airflow kjolpaket. Allt funkar men jag har inte använt bilen sedan några år tillbaka, men den har alltid stått inomhus. En extra 99a medföljer som resevdelsbil samt en 900 med mycket fräsh motor och låda. Beroende på pris kan massor med reservdelar, tillbehör och div godsaker medfölja. En riktigt kul sommarbil som jag haft mycket roligt med. För mer info ring. pris: bud
Komplett airflow paket till saab 99, fabriksnytt och olackerat med tillhörande gummilister. Pris 4000 kr eller bud. ( kan avhämtas i Gävle om så önskas)
SÄLJES: Komplett airflow paket till saab99-dörrar, fabriksnytt och olackerat med tillhörande gummilister. ( kan avhämtas i Gävle eller uppsala om så önskas)
Hejsan! Ska säljan pärlan nu för att jag inte har tid eller pengar att få den i det skick jag önskar att den skulle vara i. En saab 900s lätttryckturbo med mycket special - Lite info - - 2.0L motor med 2.3L topp + 2.1L insug+spridare. - Turbo ifrån en 9-3a - Original växellåda med 7ans primär - Portad topp + matchportat insug - Speedparts Bränslechip - 3" downpipe med "batteriböj" och 3" hela vägen bak - 17" ace fälgar med Splitternya däck, gått ca 50mil. - Ställbar BTR ifrån KLracing - Nya bussningar i hela framvagnen - Vita lyktor runt om med svart tonad blinkers bak. Går säkert att plocka ut 270hk+ utan problem. Motorn är nyrenoverad med dyra vev+ramlager+kolvringar+diverse packningar. På mätaren står det att bilen har gått 633492km men jag vet att detta inte stämmer för det sitter en hastighetsmätare i ifrån en riktigt 900 Turbo som går till 240, det gör inte denna original. Skulle tippa på att den gått någonstas 16-18000km Airflow kjolpaket saabs original för 5dr riktigt sälsynt med saabs original skärmbreddare. Stora airflow vingen. Sänkningssats 30/50(har jag för mig) Friska dämpare runt om! 99% rostfri, Inte någon rost under bilen, rostfria dörrar, finns ytterst lite rost men är enkelt att fixa till. Nu till det tråkiga, klarlacken har släppt på taket och på fram dörrarna, höger framskärm har rostlagats men blev på körd så den är inte i sitt bästa skick. Skulle nästan behöva en hel lackering om man inte är kunnig själv att fixa till det som saknas. Min värdering av bilen med ny lack, ligger på runt 25-30.000kr Finns hur mycket som helst att berätta om bilen så har säkert glömt en hel del! 9500kr vill jag ha för bilen, för lackering är inte billigt, därför släpper jag den så billigt. Fler bilder kan skickas på mail, och är det något ni undrar över är det bara att skicka ett mail eller sms/ringa!
Nu säljer jag min Saab 99:A Cab. GÄRNA BYTE billig JÄNKARBIL , Beach Buggy eller annat kul. Förslag mottages.... Bilen byggdes för ca 20år sedan och har sedan dess rullat i "familjen". Backen är svår att få i. Medföljer en komplett Saab 900 16V motor o växellåda som endast gått 13000 mil. Om man väljer att bara byta lådan så passar den rakt över, eller så sätter man i hela maskinen komplett med låda, eller kollar om det ev bara är växelstaget som behöver bytas "följer med", de avgör man själv. Airflow kjolpaket, vinge, bagageräcke, sänkt, snygga SAAB originalalufälgar, Elstolar med minne "el ej kopplad" då relä saknas men kan styras med strömkabel underifrån ändå. "Båtkapell" finns monterat på bilen, ser inte så snyggt ut kanske men det fungerar som regnskydd när man kör i regn, Man ska ju ändå åka nedcabbat!! Finns inte så mycket mer att säga om Bettan, hon har bara rullat o rullat. Besiktigas vartannat år o är skattebefriad. Bara att tuta o köra....... Reg:NR ELY 521