Till salu inom: ”

aircondition delonghi cf 1130 säljes

Tidigare annonser till salu

Oanvänd AC som bara provats en gång - tejpen från när den var ny sitter fortfarande kvar. Väldigt effektiv och tyst. Inbyggd termostat och timer och massa andra funktioner jag inte provat. Även luftavfuktare. Portabel (har hjul under) Alla tillbehör ingår inkl fjärrkontroll och instruktioner. (se bilder) Motsvarande kostar 4478:- enl Prisjakt (samma egenskaper, men heter N81 då det är årets version) Snålaste energiklassen. Säljes pga platsbrist. För specifikationer se tillverkarens hemsida: http://www.delonghi.com/en-int/products/comfort/air-conditioning/portable-air-conditioners/pinguino-air-to-air-pac-n801?TabSegment=specifications Finns i centrala Linköping, men kan levereras inom den närmaste omgivningen om du inte har bil själv.
En Aircondition säljes billigt om den hämtas. Det är en DeLonghi CF 1130. Portabel, men tung, och en utomhusdel som kan stå eller fästas på vägg med en 2,5 meter fast monterad slang mellan utomhus- och inomhusdel. Fungerar utan problem, saknar luftriktiningsspjäll.
Aircondition DeLonghi CF 1130 säljes. Fint skick och välfungerande.
Aircondition DeLonghi CF 1130 säljes. Jag kan maila manual i PDF-format. Pris: 1500 kronor
En riktigt effektfull mobil aircondition som verkligen kyler. Denna luftkonditionering har en separat utomhusdel. Det gör att den kalla luften stannar i rummet och kyls mer och mer istället för vanliga AC som blåser ut den genom fönstret ihop med varmluften. Hög kyleffekt 3810 W Den har fjärrkontroll samt termostat Den har inte gått många timmar i nyskick... 2500:- eller ge ett vettigt bud....