Till salu inom: ”

air wick freshmatic sverige säljes

Tidigare annonser till salu

Nu säljer ja min häftiga mazda 121 "open air" inte så speciellt vanlig i sverige Bilen är skattad och bes i februari så tuta och kör tills nästa år igen=) Den står på året runt däck med bra mönster Är ingen ny bil så Mazdarost finns men går fint i låda och motor, det elektriska taket funkar fint , finns finesser som backvarnare och kasset-spelare nostalgi Säljes för 5tusen eller bytes emot något annat roligt i fordonsväg Maila ring skicka sms men prutning sker på plats och ja vill inte ha några nya vänner och jag talar endast svenska
Jag fick en sprillans ny Macbook Air 11.6" i vinst från ett företag. Eftersom jag redan äger en Macbook Air och är student så behöver jag snarare pengarna :) Jag har inte ens tagit bort bubbelplasten från den bruna transportkartongen, så närmare än så går det väl inte att komma innebörden av ordet orörd! Specifikation: Varukod: MACAIRMC969SA Intel® Core i5 Processor/1.6GHz Intel® HD 3000 Grafik 4GB RAM & 128 GB Flash lagringskapacitet Datorn har svenskt tangentbord och är den senaste modellen från Apple, ett perfekt köpt för den som är på språng då den endast väger ynka 1.08 kg Jag fick den levererad med Posten från El-giganten i Täby, kopia på kvittot ingår och den täcks av Apples garanti och El-gigantens i 1 år, kvittot behövs för att aktivera Applecare, precis som vanligt när man inte köper den direkt från Apples affär. Du hittar den inte billigare i Sverige, det lovar jag! Läs mer hos Apple, på http://www.apple.com/se/macbookair/specs.html
Obetydligt använd Macbook Air 1,6 ghz, 11 tum skärm, 4 GB ram samt 128 GB SSD hårddisk. Datorn är köpt i i Sverige i april 2011 (kvitto finns), och har främst fungerat som dator använd till TV vid vissa tillfällen, och därför ej använts som bärbar dator i hög grad. Det innebär att den är i nyskick. Nu säljs den då jag skaffat Apple-TV, och då jag redan har en Macbook Air via arbetet. Datorn levereras i originalkartong med tillhörande nätadapter.
Buenos Aires U soffa, italiensk design och tillverkad utav Ko skinn. En underbar soffa som ger en härlig stämning och ger en rysande skön sittkänsla. Denna U soffa går att beställa i många andra färger. Mått finns att se på den sista bilden. Pris: ord. 31 990:- NU: 21 990:- Vi tar emot order via telefon och E-mail. Hos oss kan ni delbetala ert köp via Wasa Kredit 0% Ränta upp till 24 månader! Våra produkter har alltid 3Års Garanti. Vår verksamhet genomsyras av miljötänkande, 100% service, hög kvalite och häpnadsväckande låga priser. leverans ordnas till hela Sverige. Våra öppettider Borås : Mån-Fre 10.00 - 18.00 Lör-Sön 12.00 - 16.00 Tel: 033-152342 Mantorp: Mån-Fre 10.00 - 19.00 Lör: 10.00 - 17.00 Sön: 11.00 - 17.00 Tel: 0142-21625 Välkommen att besöka oss på vår hemsida.
Jag har ett tangentbordsöverdrag till senaste generationen av Macbook Air. Har du köpt en MB Air i USA och saknar ÅÄÖ så hjälper denna dig. Det är en supertunn "film" som du lägger över dina amerikanska tangenter och vips så har du ett svenskt tangentbord! Köpte en åt syrran som tyvärr köpte en Air med liggande Enter-knapp (ej stående som jag sa åt henne), så den passade inte. 250kr först till kvarn, kan skickas mot tillägg.