Till salu inom: ”

air cooler tac säljes

Tidigare annonser till salu

Portabel air condition säljes pga felköp, ny dock har jag slängt karongen. Kvitto och garanti medföljer. Kraftfull, lättanvänd och mångsidig klimatanläggning! CoolMan 28S är en flyttbar och mångsidig klimatanläggning som utöver luftkonditionering även är utrustad med avfuktning, fläktdrift och joniseringsfunktion för ett skönt inomhusklimat året runt. Den passar för medelstora rum på upp till 30 m². Effekten är kraftfulla 2,8 kW och luftflödet hela 430 m³/h. Du styr enkelt anläggningen med kontrollpanelen på ovansidan av enheten eller med fjärrkontroll. En adapter för fönsterutsläpp av den varma luften medföljer för att du ska kunna hitta en smidig
Smidig och flyttbar luftkylare till hemmet TecLime TAC 20R är en flyttbar fläkt som kyler luften med hjälp av frysklampar. Fläkten har 3 olika hastigheter samt fjärrkontroll. Lägg in en av frysklamparna och luften strömmar genom isen och kyls ner. Egenskaper Smidig och flyttbar Elektronisk inställningspanel Vattentank och Timer Fjärrkontroll Effekt på 60W Luftgenomströmning 324 m3/timma 3 olika hastigheter Ljudnivå max 54 dB(A) Lägg in en av frysklamparna och luften strömmar genom isen och kyls ner Mått (HxBxD): 620x300x300mm Vikt: 8.2 kg Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En portabel aircondition säljes. Märket är Tec Lime och modellen heter Air Cooler Tac 20. Inköpt sommaren 2011 och ytterst lite använd. Enkel och smidig, står på hjul.
Teclime tac 20r air cooler med frysklampar säljes. Sparsamt använd. Timerfunktion. Fjärrkontroll. Effekt på 60 w. 3 fläkthastigheter. Ljudnivå Max 54 db. Vattentank. Smsa el maila! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Snart är det sommar och varmt igen! Vi säljer vår Air cooler Tectime Tac 20, pga av flytt. Klylblock för bättre effekt medföljer.