Till salu inom: ”

air arms tx200 hc luftgevär säljes

Tidigare annonser till salu

Funderar på att sälja mitt AirArms TX 200 HC cal .22 Jag köpte det nytt, har kvitto + instr.bok. Kolla in den extremt snygga nätskärningen. Inte ett märke i bössan, har skjutit ca500 bulor med den. Så den är som ny! One piece fäste högt. Leapers 3-9 *50 belyst sikte med paralax justering. FAC kit finnes = Fullfart (men då är bössan licens pliktig) FAC kitet är AirArms egna prylar. Jag är absolut inte i behov av att sälja, så kom inte med skambud. Tycket bara att det är synd att bössan inte används.
Kaliber .177 i valnöt. Detta luftgevär är något utöver det vanliga. Maccaris bästa packningar på både pistong och transferport. Vortek-kit med fjäder och tre guider. Kitet är ett sub 12 fpe-kit med onx fjäder. Maccaris cocking-shoe i stål som är anpassad efter just detta vapen - denna gör att det inte finns något glapp i laddarmen som det gör på ett nytt vapen. Den medför även bättre tätning samt har en bättre hållbarhet än original. Mässingstrycke i väldigt hög kvalitet från Rowan Engineering i England. Extra maccari-packingar medföljer. Vapnet är licensfritt då fjädern kommer att vara justerad till 10 joule. Vill köparen ha högre effekt köper denne bara en ny fjäder (vapnet blir då licensbelagt). Annonsen riktar sig till dig som tänkt köpa ett nytt vapen, men vill ha något bättre. Vapnet är i princip som nytt. Vill ha runt 5300, annars får det vara kvar.
Air arms tx200 hc mkIII luftgevär kaliber 5,5 säljes med 16j pistong. Valnötstock. Nypris 5695kr V-mach FAC spring kit medföljer. Kan monteras om man har licens. Nypris 1395kr Biltema vapenfodral. Nypris 199kr Allt är köpt 130920 och är i nyskick! Har skjutit ca 400 skott. Vapnet är i 10j och Licensfritt. Orginalkartong finns så det går att skicka. Köparen betalar frakt.
Kaliber .177 i valnöt. Detta luftgevär är något utöver det vanliga. Maccaris bästa packningar på både pistong och transferport. Maccaris cocking-shoe i stål som är anpassad efter just detta vapen - denna gör att det inte finns något glapp i laddarmen som det gör på ett nytt vapen. Den medför även bättre tätning samt har en bättre hållbarhet än original. Annonsen riktar sig till dig som tänkt köpa ett nytt vapen då skicket är nära nyskick. Extra originalpackning till pistongen samt laddarmshandtaget i original medföljer. Vapnet är licensfritt. Pris: 4400 kr.
Air Arms TX200 HC, kaliber .177 med valnötsstock. Kikaren är en Leupold EFR 3-9x33, med sports-match låga fästen samt Leupolds original alumina flip-up skydd. Vapnet har ett setback-trycke av mässing från rowan engineering i England. Maccaris bästa packningar både på pistong och transferport. Även maccaris "coocking shoe" i stål - denna del är perfekt inpassad och medför bättre hållbarhet och f f a att det inte finns något glapp i spännarm och transferport, som det finns om man köper vapnet nytt. Vorteks mjuka 12 fpe kit är installerat (fjäder och 3 guider). Detta kit kommer att vara anpassat till 10 Joule. Vill köparen ha vapnet på licens köper denne helt enkelt bara en ny fjäder och stoppar i. Detta är ett fjädervapen utöver det vanliga. Skicket är precis som nytt. Annonsen riktar sig till dig som tänkt köpa ett nytt vapen, men som vill ha något bättre. Jag vill ha runt 9600 kr för vapnet inkl kikare. (Kikaren inkl tillbehören kostar över 6000 kr ny, vapnet kostar 5700 kr, och tuningen till vapnet ca 1700 kr. Skickar med två askar JSB diaboler samt extra packningar.) Vapnet är licensfritt och jag svarar endast till seriösa intressenter. Finns annonsen kvar finns också geväret kvar.