Till salu inom: ”

air arms mistral 22 säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt luftgevär! Air Arms EX 88, stocken gjord i lönn, caliber 22. Geväret är i perfekt skick. EX-88 kom i mitten av 1988 och kom att ersätta Mistralen. Den var urspungligen tänkt att säljas enbart i Scandinavien, då med lönnstock men kom sedemera att säljas i england också då med bokstock. Ungefär samma utseende dock som sagt, lite högre kamhöjd samt lite kantigare och längre förstock. EX-88 är sällsynt då den inte tillverkades i speciellt stora serier då Air Arms vid den här tidpunkten beslutade sig för att lämna sidspännarmekanismen till förmån för underspännare. Inga av AA:s sidspännare växer på trän längre. De ska man hålla i, skjuta och njuta av. Bra mycket roligare än t ex överhypade Webley Tracker, charmig bössa det också men... Skickar gärna fler bilder om så önskas. Kontakt sker via telefon eller mail.
Air Arms S200 och FX trestegspump inköpta på Hurricane 19/5 i år. Jag har skjutit ganska precis 1500 skott med det och bössan är såklart i mycket bra skick. Bössan har fått sin AT (antitamper) bortplockad och man kan med en vanlig spårmejsel och en insexsnyckel justera utgångshastighet/effekt själv, den säljs naturligtvis i licensfritt utförande. Pipan är friflytande för bästa precision. På geväret sitter höga sportsmatchfästen, 3-9x40 kikare med justerbar parallax ner till knappa 10m och en 1/2" UNF-adapter ifall man vill skruva på något fram på pipan. Gevär och pump kan skickas om köparen betalar frakten, säljes endast till personer över 18 år. Nypris är ca 7500:- för hela paketet. Kvitto finns naturligtvis.
OBS!! Är i första hand intr. av byte! Fx 400 Royal .22 med syntetstock mycket fint skick org 10j+japan kitt. Denna bössa skjuter som en dröm och är sanslöst tyst och med många skott mellan fyllningarna. Det ända intressanta för mig är byte på U.K bössor som tex Air Arms 410/510 extra fac lr fjäderbössor och då bara typ A.A Bora,Mistral,se90 Webley(ej Tracker) BSA osv.. Tex 2 fjädrar för en Fx lr 1 kul bössa+pengar lr jämt byte. Fx:en kommer helst utan sikte/vattenpass. Luftnippel och 1 magg medföljer. Detta luftgevär säljes som licensfritt. Och endast till personer Över 18 år.
Air Arms nyaste sporter i riktigt bra laminatstock och ambi stock så funkar bra även till vänsterskyttar. I kaliber .177 licenfri och på licens i 16j Se vår sida för Nordens Största utbud av luftvapen och tillbehör Allt från plinking i trädgården till field target eller bänkskytte Www.luftvapen.se Passa på nu, prishöjning i höst på hela air arms sortimentet Smooth and agile side lever action Calibre specific built-in moderator Ambidextrous laminate stock Built-in rear sling mount Fully adjustable cheek piece and butt pad Two 10 shot colour coded magazines Accessory rail with built-in adjustable front sling mount Short compact action allowing more manouvreability Fully-shrouded barrel Exclusive easy to read manometer
Har dragit ut på skilsmässan med min AA Mistral cal .22 länge nog nu, och tänkte höra efter ifall någon vänlig själ skulle vilja ta hand om henne. Denna dam är ytterst felfri (inga märken, repor, rost eller dyl.) och för att med gott samvete lämna över henne till någon annan så vill jag veta att det är en varsam och intresserad figur hon hamnar hos. Vikten på denna bössa är 3,6 kg vilket jag tycker är en bra vikt för att den inte ska fladdra runt och bli ostabil och skakig. Den är mycket rejäl och det känns att det är ett ordentligt gevär man håller i. Detta är en sidospännare av hög kvallitet. Många jämför denna bössa med Webley Tracker, vilket jag personligen tycker gör den orättvisa. Den ligger i en klass för sig. Denna bössa är en så kallad pre92, vilket innebär att den är licensfri. Har dock ingen aning om utgångshastighet, men kan utan tvekan intyga att den är ganska kraftfull. Skickar med kikarsiktet på bilden: Leapers Accushot 3-12x44 mini SWAT mil-dot. Det är ett bra litet kikarsikte som gör sig bra på en bössa av denna typ. Skickar bössan när betlaning mottagits. Emballerar väl, och reserverar mig därför mot postens behandling. Rekommendation är att öppna paketet vid utlämningsstället om fraktskador finns på emballaget.