Till salu inom: ”

ahlsen pia lampa pris säljes

Tidigare annonser till salu

Pia lampa Tore Ahlsen
2 stycken Bordslampor - Pia Lampor Tore Ahlsén Gärsnäs Höjd 65 cm, 56 cm i diameter. Lampfötterna etikettmärkta enligt bild. Skärmarna i fint originalskick med något mindre märke, ena lampfoten saknar lite vit färg. Skärmarna går säkert att använda som väggplafond eller takplafond om man vill det. Pris: 900 kr för paret Ring om du är intresserad. Mail prioriteras inte.
Lampan Pia av Tore Ahlsén, tillverkad av Gärsnäs. Denna är ca 65cm i diameter och har plats för 7 lampor. Tyget är i fint skick för sin ålder men har ett mindre brännhål på översidan som dock inte syns när lampan hänger uppe. Fler bilder kan skickas vid förfrågan. Vänligen/ Kristoffer
Pia lampa, formgiven av Tore Ahlsén på 40-talet. Lampan är c:a 65 cm i diameter och rymmer 7 st E27-lampor. Lampan på bilden är utrustad med fyra lampor som ger ett väldigt behagligt sken. Ställningen är av silvertråd och klädd i originaltyget av bomull med hålbrodyr. Lampan finns utanför Söderhamn men kan eventuellt levereras till Stockholm.
Pia lampan är formgiven av Tore Ahlsén för Gärsnäs. Lampan har en ställning av silvertråd som är klädd i vitt bomullstyg med hålbrodyr. Ljuskälla: E14 9x40w, klara glödlampor. Diameter: 80 cm HELT NY, OANVÄND. Säljes för 5500 kr. (Nypris ca 8000kr hos Svenssons Lammhult). Endast för avhämtning.