Till salu inom: ”

agilityhinder slalombågar säljes

Tidigare annonser till salu

Hej!! Jag har Agilityhinder som jag vill sälja pga av att dom inte används. Allt är köpt på Rusta. Tunnel Säck Hopphinder: Fattas skruvar, men dom har nog aldrig funnits, men de har funkat jättebra utan dom. Hoppa genom ring: Fattas skruvar, men dom har nog aldrig funnits, men de har funkat jättebra utan dom. Slalompinnar 12 st Hindrerna har markfäste i metall. Utom tunnlarna. Allt är i bra skick, knappt använt. Kom med ett bud.
Säljer agilityhinder då dom ej används. En tunnel, ett hopphinder, ett hinder med cirkel och slalomhinder markerade med två olika färger. samtliga hinder i plast. Hindrena är i mycket fint skick, har knappt använts. Höjd kan justeras efter önskemål. 400kr. Säljer även ett oanvänt fodrat reflexsele, nypris 299kr. nu 100kr. Passar större hundar. Jättefint läderhalsband i svart med vita sömmar, storlek 40. halvstryp. Nypris 400kr, säljes för 150. Använd endast ett fåtal ggr, nyskick! maila vid intresse! Bilder kan mailas.
Säljer mycket fina agilityhinder, hopphinder. De är lätta att bära och förflytta, man kan bära lätt 6 stöd eller mer på en arm men de är samtidigt stabila och stadiga. De har en stark magnethållare som gör det mycket lätt att både höja och sänka hindrena och ger en bra säkerhet för hunden om den river. Alla har fastklistrad remsa där man kan se höjden på hindret. 450kr/hinder, finns 10 st par (20 stöd). Inga bommar ingår. Finns även ett slalom tillsalu, med 7 st pinnar. 200 kr. Pinnar ingår. Ring eller maila. Skickas ej.
P.g.a. flytt in till storstan och lägenhet istället för min villa säljer jag nu mina agilityhinder. Det är ett vanligt hinder, ett ring hinder och en tunnel(ej säcktunnel!) Stått ute men endast sporadiskt använda, köpta i början av sommarn, i nyskick. Dock fattas några skruvar men påverkar ej funktionen 250kr för alla eller 100kr styck. Perfekt första kit för dig som vill börja träna agility! KONTAKTA ENDAST VIA TELEFON Bild från hööks, är köpta där. Tunneln köpt på rusta.
Hundtillbehör för både stora och mellanstora hundar säljes. Leksakerna är nya med tagsen kvar eller endast använda ett fåtal gånger. Koppel och halsband i olika storlekar men dom flesta halsband är storlek 50-65. Aportdumis i olika tyngder och storlekar och två spårselar passande b.la retriever. Packväska för mellanstor hund - passar b.la spaniel. Allt på bilden plus yttligare en del saker medföljer. Säljer inget styckvis om inte ett bra pris ges. Annars är det paketpris på 400:- Agilityhinder, platta tunneln, däcket, ett vanligt hinder och 10 slalompinnar. Användes ett fåtal gånger under våren/sommaren för 2 år sedan. Sen har allt legat i garaget och samlat damm, därav dom smått skitiga påsarna till hindren. Allt är i toppskick och komplett. 700:- Är ni intresserade av allt kan det köpas för 1000:- Vid riktigt snabb affär kan priset diskuteras. Svarar snabbt på mail, sms och telefon.