Till salu inom: ”

agility gungbräda säljes

Tidigare annonser till salu

Veronica Bache. Alla har nog någon gång blivit fängslade av att se hur hundar flyger över hinder, springer genom tunnlar och rusar över gungbrädor. Det är agility det handlar om en fartfylld sport som intresserar fler och fler hundmänniskor och även en icke-hundägande publik. Hur gör man egentligen för att få hunden att lyda minsta vink? Tycker hundarna verkligen att det är kul? Yvonne Öster Foto. Frakt tillkommer med 69:- fraktfritt på order över 1000:- Välkommen till vår butik på Annelund, Månskensgatan 52, Piteå.
Författare: Veronica Bache. Alla har nog någon gång blivit fängslade av att se hur hundar flyger över hinder, springer genom tunnlar och rusar över gungbrädor. Det är agility det handlar om en fartfylld sport som intresserar fler och fler hundmänniskor och även en icke-hundägande publik. Hur gör man egentligen för att få hunden att lyda minsta vink? Tycker hundarna verkligen att det är kul? Yvonne Öster Foto Frakt tillkommer med 69:- Fraktfritt på order över 1000:- Välkommen in i vår butik på Annelund, Månskensgatan 52 i Piteå.
Författare: Veronica Bache. Alla har nog någon gång blivit fängslade av att se hur hundar flyger över hinder, springer genom tunnlar och rusar över gungbrädor. Det är agility det handlar om en fartfylld sport som intresserar fler och fler hundmänniskor och även en icke-hundägande publik. Hur gör man egentligen för att få hunden att lyda minsta vink? Tycker hundarna verkligen att det är kul? Yvonne Öster Foto Frakt tillkommer med 69:- Fraktfritt på order över 1000:- Välkommen in i vår butik på Annelund, Månskensgatan 52 i Piteå. Öppet måndag-fredag 9-17.
En agility gungbräda i trä. Med måtten 300x34x54. En rolig övning att träna med hunden, där den får träna balansen och koncentration. Frakt på 139:- tillkommer
En agility gungbräda i trä. Med måtten 300x34x54. En rolig övning att träna med hunden, där den får träna balansen och koncentration. Frakt på 139:- tillkommer