Till salu inom: ”

agfa fotosättare säljes

Tidigare annonser till salu

Tänkte att det är dags att sälja alla gamla kameror vi inte längre använder. Yashica-D med väska - en riktig kult-kamera 700 kr Chinon CX II med 35 mm, 55 mm, 200 mm, makroringar, 2x tele-converter, blixt, manual och en grymt snygg väska med två extra linsfodral. Har ett vagt minne av att kamerahuset ev tar in ljus men objektiven är i fint skick. 300 kr för allt Canon AE-1 med strulande spegel (lätt att fixa själv om man vet vad man gör tydligen) 50 kr Agfa autostar, den klassiska instamatic-kameran. Vitt fodral ingår. Funkade fint när jag använde den sist... men det är ju ca 25 år sedan. 40 kr Konica APS-kompaktkamera 5 kr
Det här är en bra och mångsidig skanner för PC eller Mac. Den har många möjligheter trots att det är en relativt gammal modell. Jag har använt den till och med MacOS 10.6 men när jag gick över till Lion var det stopp. Agfa har lagt ner skanneravdelningen, så det finns inga drivrutiner till Lion att ladda ner. Jag har använt den till en iMac med SnowLeopard och den har fungerat utan problem tillsammas med SilverFast Ai. Jag har använt Firewire-anslutningen, men det går också med USB. Kör du med MacOS 10.7 tror jag dock inte den här apparaten är lämplig. Det är en flatbäddsskanner för USB och Firewire. Den har en mängd tillsatser för alla tänkbara transparenta format, t.ex. monterade diabilder, 35-mm filmremsor och större format. Drivrutiner till såväl Mac som Windows (95-98, Me, NT4, 2000, XP) finns att ladda ner från nätet på t.ex. http://www.helpdrivers.com/scanners/Agfa/DuoScan_F40/ Följande ingår: Agfa Duoscan f40, nätkabel, Firewire-kabel, användarhandböcker för Mac och Windows samt alla tillsatser för transparenta format. Däremot ingår inte USB-kabeln. Skannern är ganska tung, så det är enklast om du som är intresserad finns i närheten av Göteborg.
Fotosättare med onlineframkallare o blandare (pulver) för kemi, Märke AGFA Avantra 25 inkl. RIP/programvara/in-rip-separationer, in-rip-trapping, hotfolders, pdf-rip o all teknik i Postscript level 3 Perfekt för screentryckare eller tryckerier som använder film o plåt, rullbredd 459 mm, fotosättningen sker via en trumma som ger 100% passning i separationerna. Inbyggd stans för ex.vis Heidelberg Fantastisk arbetshäst i mycket bra skick, laser utbytt av AGFA. komplett med mycket reservdelar, RIP-dator (PC Win 2000-server) & dokumentation, pris se nedan... ----- Heidelberg bacher/registerstans för plåtar/film, golvmodell, pris se nedan... ----- Plåtbrännare Theimer Copymat för A2, 240 V, pris 2000:- 4-spindlig Spindelborr 3-fas, med fotpedal, pris 1:- Ljusbord 70x100 hydraulisk fot (glaset sönder...) pris se nedan... ----- Allt ovanstående 1:- (ni måste ta med allting) Säljes under denna veckan, (senast 31/5) annars slänger jag alltihopa, nästa vecka är det försent! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Accuset, Avantra 25, Avantra 30, Avantra 44. Med online framkallare och RIP. Format från A3 till 70x100. I lager och inkommande. Service av AGFA och Heidelberg CTF / CTP.
Filmframkallare Devotev 510 Agfa Fotosättare Accuset 1000 med ripp Framkallsvätska Agfa G101c 3 x 5 l Fix G 333 c 5 l.