Till salu inom: ”

agentur överlåtes säljes

Tidigare annonser till salu

Vi önskar överlåta svenska agenturen för en bra hjärtstartare. Det mesta är fixat, bara att köra igång. Vi vill inte ha betalt, men vill hitta ett lämpligt företag som kan ta över. Vi fortsätter gärna som återförsäljare åt er, och bistår er (utan kostnad) med att komma igång. Ni behöver ha ekonomiska resurser för att hålla ett lager till en inköpskostnad på upp till drygt 200.000 kr + utlägg för införselmoms. Skriv och berätta vem/vilka ni är, så kontaktar jag er.
Internationellt gångbart koncept som huvudsakligen producerar modellportfolios för amatörmodeller, blivande modeller samt etablerade modeller inom mode och reklam. Vi har en omfattande bildbank och ett unikt och vinstdrivande tillvägagångssätt att jobba med modeller, agenturer och externa företag. Vi överlåter nu ett koncept i form av en website som är tillgänglig på svenska, engelska och japanska. Här inkluderas vissa rättigheter till att använda tidigare bilder och produktioner för marknadsföring. Enbart seriösa spekulanter med erfarenhet inom branschen beaktas.
Företag säljes pga. åldersskäl och vill sälja så ev. ny ägare kan få möjlighet att utvecklas i företaget gemensamt med tidigare ägare som kan tänka sig att arbeta kvar i ca. 2 år. Handel med maskiner och med flera fina agenturer. Väl inarbetat företag med känt varunamn. Ledande inom norra sverige och med rikstäckande försäljning/service samt med stora export kontakter. I hyrda fint anpassade lokaler på 750 kvm. Maskinutställning och egen mindre service verkstad med reperationer - renoveringar samt servicepersonal totalt 5 anställda och med stor utvecklings potiental. Årlig omsättning 15 -20 milj. Kontakta ägaren 0726743349
Företaget importerar och säljer hygienartiklar som grossist och som e-handelsbutik med agentur för Skandinavien. Var du bor spelar inte så stor roll.Idag bedrives företaget med kontor i hemmet, med försäljning via e-handel, med e-handelsbutik och hemsida, från Helsingborg.Lager finns på industrihotell och bokföringstjänster mm köpes. Säljaren lämnar företaget pga ålder (70 år) samt ohälsa. Företaget (www.dispenser.se), kan med fördel drivas av 1-3 personer som specialiserar sig på försäljning,bokföring och lagerhantering. Ingen lokal, personal eller skulder övertages.Överlåtes inkråm, godwill,hemsida,webbutik, lager mm. Stora utvecklingsmöjligheter finns. Svar med mejl namn,adress,personuppgifter.
Säljes huskoncept. Färdiga montage hus agentur överlåtes. Ensamrätt i Norden från husleverantören. Pris från 75000 Euro-135000 beroendes på yta. Hög standard på husen. bild 1:163,91 m2 90000 Euro+ grund bild 2: 230,09 m2 135000 Euro+ grund bild 3: 219,72 m2 111000 Euro+ grund bild 4: 135,72 m2 75000 Euro+grund bild 5 är planritning på bild 2 Även delägarskap kan diskuteras. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.