Till salu inom: ”

agatha christie gåtan löstes ou 1927 säljes

Tidigare annonser till salu

Wahlströms ungdomsböcker. 1982. 194 s. Inbunden. Kartonnage. 18x11cm. 180 gram. Hyfsat skick. (Porto A-post 30.-) Namn och stämpel på försättsbladet. Alfred Hitchcock och tre deckare löser Brinnande bergets gåta. Månen stod högt på himlen och fick klipporna att se karga och ogästvänliga ut. Plötsligt skrek Peter till: ? Juppe, titta! Bergen norr om ranchen sveptes in i underliga blå lågor! Som kallt lysande sjok kastades den spöklika elden upp i luften. Kunde det vara ett besök från rymden? Ett flygande tefat? .
Fischer & Co. 2001. 208 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Namnteckning. Dolken från Tunis, en av världens mest kända mordgåtor, har gjort flera generationer läsare både förvånade och förargade genom sin överraskande avslutning där berättaren visar sig vara mördaren. Men stämmer verkligen detta? Kan man verkligen lita på en text som är så rik på motsägelser och som bygger på vad en ensam berättare säger, en berättare som dessutom ska föreställa vara kriminell? Och vem kan säga att Hercule Poirot i sin tolkningsiver inte har begått ett allvarligt misstag och att den skyldige ännu är okänd? Pierre Bayard öppnar återigen, efter mer än 70 år, fallet med den mördade Roger Aykroyd och som en detektivroman om en detektivroman ägnar sig hans essä minutiöst åt jakten på den verklige mördaren. Inspirerad av Agatha Christies verk och psykoanalytisk teori för han även en diskussion om detektivgenren i stort och visar hur vanskligt det är att vara läsare i ett sammanhang där alla gör sitt bästa för att dölja sanningen..
Wahlströms ungdomsböcker. 1982. 198 s. Inbunden. Kartonage. 18x11cm. 185 gram. Hyfsat skick. (Porto A-post 30.-). Namn och stämpel på insidan av pärmen. Tre deckare löser Tigande tiggarens gåta. Det var något som inte stämde. Bob kände det tydligt på sig. Om någon ropar efter att man tappat något brukar man ju stanna. Men det gjorde inte den mystiske tiggaren när Bob skrek åt honom att han tappat sin plånbok. I stället fortsatte han rakt över gatan som om han inget hört. Plötsligt kom en bil farande alldeles för fort...
AGATHA CHRISTIE HUR GÅTAN LÖSTES. OU. 1927!!!!!!!
AGATHA CHRISTIE HUR GÅTAN LÖSTES. OU. 1927!!!!!!!