Till salu inom: ”

agapi 900 säljes

Tidigare annonser till salu

Agapi 900 Walk Around är en helt ny och revolutionerande båt. Det är världens första RIB (Rigid Inflatable Boat) som kombinerar RIB'ens överlägsna sjöegenskaper med en familjeorienterad kabinlösning med fyra till sex sovplatser och en Day Cruiser-kapacitet att ta upp till 12 personer, allt med en båt som enkelt trailas efter en vanlig familjebil (totalvikt från c:a 2100 kg). Man kan säga att det är en båt som kombinerar det bästa av tre världar - sjöegenskaper och prestanda från RIB'en, bekvämligheten och sovutrymmena från en större kabinbåt samt allt med en trailerbar båt. Agapi 900 premiärvisades till Allt För Sjön i mars 2010. Nu säljer vi vår demo 900 WA som är maxutrustad med Orca 866, halkskydd, helteak samt handtag. Båten är utrustad med en Yamaha 350 hkr (-08, c:a 60h) inklusive hydraulstyrning. Båten är vidare utrustad med värmare, cooler, toalett och en I-pod stereo. Lowrance 10M samt deras bredbandsradar ingår och båten är även utrustad med tre stycken extra stolar (totalt 9 sittplatser). Besök vår hemsida www.agapimarine.se för mer information, bilder och film samt leveransläge.
Agapi 900 Walk Around är en helt ny och revolutionerande båt. Det är världens första RIB (Rigid Inflatable Boat) som kombinerar RIB'ens överlägsna sjöegenskaper med en familjeorienterad kabinlösning med fyra till sex sovplatser och en Day Cruiser-kapacitet att ta upp till 12 personer, allt med en båt som enkelt trailas efter en vanlig familjebil (totalvikt från c:a 2100 kg). Man kan säga att det är en båt som kombinerar det bästa av tre världar - sjöegenskaper och prestanda från RIB'en, bekvämligheten och sovutrymmena från en större kabinbåt samt allt med en trailerbar båt. Agapi 900 premiärvisades till Allt För Sjön i mars 2010. Nu säljer vi vår demo 900 WA 2010 som är maxutrustad med Orca 866, halkskydd, helteak samt handtag. Båten är utrustad med en Yamaha 350 hkr inklusive hydraulstyrning. Båten är vidare utrustad med värmare, cooler, toalett och en I-pod stereo. Lowrance 10M samt deras bredbandsradar ingår och båten är även utrustad med tre stycken extra stolar (totalt 9 sittplatser). Nypris över 1.300.000. Besök vår hemsida www.agapimarine.se för mer information, bilder och film samt leveransläge. Galadriel är färdig för leverans i början av juni (då vi nu tar in en ny demobåt 2011).
Nu säljer vi en Agapi 900 Open inbytesbåt (2008) med under 200h där vi nu installerar en helt ny Yamaha 350 hkr. Nypris över 950.000 och båten är utrustad med; Garmin 5012, touchscreen med en GDS 22 Ekolod, Fishfinder Dubbla batterier och en 220V inverter Samtliga dynor och standardutrustning Denna båt passar både som en underbar Daycruiser med plats för tre familjer (14 personer) eller som charterbåt. Båten är också förberedd för extrem enkel trailning vilket är en stor fördel. Besök Agapi's hemsida för mer information.
Nu säljer vi en Agapi 900 Open inbytesbåt med under 200h där vi nu installerar en helt ny Yamaha 350 hkr. Nypris över 950.000 och båten är utrustad med; Garmin 5012, touchscreen med en GDS 22 Ekolod, Fishfinder Dubbla batterier och en 220V inverter Samtliga dynor och standardutrustning Denna båt passar både som en underbar Daycruiser med plats för tre familjer (14 personer) eller som charterbåt. Båten är också förberedd för extrem enkel trailning vilket är en stor fördel. Besök Agapi's hemsida för mer information.
Maximalt utrustad med allt på tillbehörslistan vid leveransen 2010. Yamaha F350 4-takt 4 kojplatser för bekväm övernattning. Webasto Dieselvärmare med utblås i kabin och sittbrunn. All belysning LED. Kompressorkyl. Nya dynor i kabinen ( aldrig använda ) Fantastisk körglädje och komfort med mycket bra bränsleekonomi. Gångtid 275 tim. Hypalontuber, Teak på alla golvytor, RF Targabåge, Soldynor på fördäck. Lowrance Plotter och bredbandsradar HDS 10 med sjökort för Scandinavien. m.m m.m Ett bättre alternativ än tex Zodiac, Goldfish, Brigg och Dahl pga vikt och design. Säljes pga behov av hyttbåt. Ev Byte.