Till salu inom: ”

aga kolsyremaskin att installera diskbänken säljes

Tidigare annonser till salu

Rostfri diskbänk (begagnat) två ho, gallerhyllplan. Varunummer: BEG1034 Format: 1800x600 mm. Pris: 4100kr. inkl. moms. Pris: 3280kr. exkl. moms. Servicebolaget Nord AB har alltid ett stort urval av begagnade restaurang- och café utrustningar som är kontrollerade och servade av våra egna servicetekniker. Kontakta gärna någon av våra säljare på tel. 0920-22 91 50 för mer information. Om företaget Vi säljer, installerar och servar allt som förenklar din vardag! Servicebolaget Nord AB är naturligtvis kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.
En fin begagnad diskbänk 180 cm med dubbel ho och avloppsanslutningar. Priset är öppet till budgivning. Om företaget Vattenfilter av alla slag för dricksvatten kan vi sälja och/eller installera. Vi har fyra stugor med allt från två till 8 bäddar. Fullt moderna och med bra enskilt läge. Jordgubbar och havtorn växer vid sidan av lite grönsaker under sommaren.
Kolsyremaskin att montera under disk-bänken och ansluts till vattenledningen. En kolsyrepatron som räcker till ca 100 liter lätt kolsyrat vatten skruvas i maskinen. När flaskan är tom är det enkelt att byta till en ny. För en fackman tar det cirka en timme attinstallera maskinen. Är du händig kan du göra installationen själv. Kolsyremaskinen behöver inte kopplas till elnätet. Den snygga blandaren installeras i eller i anslutning till diskbänken. Denna modell har utdragbar slang. I orginalemballage, aldrig använd eller uppackad. Modellen verkar inte säljas som ny längre men skickar med en länk nedan på modellen. http://www.johnwall.se/sv/artiklar/kolsyremaskin-aga-kwc-kran.html
Escowa Pro 2 är mest sålda vattenkylare för kylt kolsyrat vatten. Maximal kraft på minimal yta. Kopplas direkt till vattenledningen så du slipper både underhåll och jobbet med att köpa buteljerat vatten. Kranpelaren är i rostfritt stål och krom med tryckknappar i rostfritt stål. Serverar kylt kolsyrat vatten och/eller kylt naturellt vatten. Installeras direkt på diskbänken/bordskivan. Det följer dessutom med en Vattenfilter och Fylld Kolsyrepatron från AGA på 3,5KG Mer info: http://www.escowa.se/produkt/pro-2
Kolsyremaskin med Mora kran. Monteras under diskbänken och ansluts till vattenledningen kranen monteras i diskbänken. Är du lite händig installerar du det enkelt själv. Behöver ingen el.