Till salu inom: ”

aga kolsyrekran bubbel vatten ur kran säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Har en ny AGA TWC150 här i Västerås. Du kan gör ditt eget kranvatten lätt kolsyrat samtidigt som det rinner ur kranen. Aggregatet med kolsyreflaskan monteras under diskbänken och behöver ingen ström. Den medföljande kranen är specialtillverkad av Mora Armatur. Den har en stilren design som är gjord för att passa in i vilket kök som helst. Tappkranen är mjuköppnande för att ge ett jämnt flöde av kolsyrat vatten. Både aggregat och kran är lätta att installera. Kolsyreflaskan räcker till 100 liter vatten. Aggregatet behöver ingen ström. En normalhändig person kan klara installationen själv och en installatör gör det på max en timme Kom och hämta den här i Västerås, eller så kan jag skicka den om du står för frakten. Mvh Niklas
Quooker - den kokande vattenkranen •Tidsbesparande •Energibesparande •Platsbesparande •Vattenbesparande •Säkert Kokhett vatten direkt ur kranen. Snabbt, enkelt, säkert och effektivt. Fördelarna med Quooker är många. Du får exakt den mängd varmvatten du vill ha, exakt när du vill ha den. Inga väntetider och du värmer inte mer än du behöver, vilket spar på energi. Quookern består av en vacuumisolerad trycktank som säkert sitter under bänken. Den är så väl isolerad att den bara drar 20W när den inte används. Använd den till matlagning, rengöring, kaffe etc. Den tar väldigt lite plats och du behöver inte ha framme någon vattenkokare. Säkerhetshandtaget ser till att ingen obehörig bränner sig. Jag säljer denna i obruten kartong inkl kran och allt komplett.säljes pga av platsbrist under bänkskåp ord pris 10 000 kr
Jag har vunnit denna Häftiga, smarta VATTENKRAN till köket. Men har ingen möjlighet att ha den själv. Därför vill jag nu ge möjigheten till dig! Det här är en vattenkran med varmt och kallt vatten, som vanligt. Twisten är att kranen Även har KOKANDE VATTEN!! Direkt i kranen, på sekunden! Super Smidigt och TIDSSPARANDE!! Gör Kaffe/te på ett par sekunder! Koka grönsaker, Värm välling etc. LÄTT INSTALLATION! Till det nya eller gamla köket! KOLLA HEMSIDAN FÖR INFO, FILMER OCH DETALJER: http: http://www.quooker.se/se/ http://www.quooker.se/ INGÅR: 1st TAP/BA/CHR Kran Basic krom PRIS: 2792,00 1st PRO3VAQ1600BEH Behållare 3 liter 1600 W PRIS: 5.200,00 Allt kommer i ett smidigt (oöppnat) paket. Du får såklart kvittot/orderbekräftelsen från 22/10/2013 TOTAL INKÖPSPRIS: 7992 KR DITT PRIS: 6000 INTRESSERAD? Hör av dig med frågor till mig! (Direkt till företaget med specifika produktfrågor: info@quooker.se)
Fusion är en 3-i-1 kran med varmt, kallt och kokande vatten i en och samma kran. Du skall välja en Fusion om du inte vill, eller har plats till 2 st kranar vid din vask. Greppet för kallt och varmt vatten är avskilt från greppet för kokande vatten. Fusion är utrustad med ytterligare en barnsäkring med ett dubbelt tryck-och-vrid grepp. På alla andra Quooker krnar är där ett enkelt tryck-och-vrid grepp. Fusion skiftar omgående mellan kallt, varmt och kokande vatten. Du behöver inte vänta på att få kokande vatten efter att du tagit kallt vatten från kranen. Fusion kranen kan inte justeras i höjdled. Lägsta-Pris-Garanti Delbetalning på 3, 6 eller 12 månader Räntefritt i 3 månader endast uppläggnings avgift på 249:- Kan skicka över hela Sverige www.europakok.se Om företaget Måttanpassade kök & köksluckor, lägsta Pris Garanti 5-års garanti.
Begagnad Mora köksblandare i mycket gott skick, inkl kolsyrepatron. Ställbar kolsyremängd. "En hel del köksblandare på marknaden har helt kombinerats med en tappkran där du kan få vattnet kolsyrat direkt i glaset eller tillbringaren. Genom att kombinera det vanliga vattnet med kolsyrefunktion får du alltså båda sakerna i en och samma blandare. Det enda du behöver är en liten kolsyrepatron som göms under din diskbänk. Patronen kopplas samman med tappkranen och genom att vrida på din kolsyrekran aktiverar du patronen som i sin tur ser till att du får kolsyrat vatten innan det lämnar blandaren och hamnar i ditt glas. Denna kolsyrepatron räcker till ca 100 liter lätt kolsyrat vatten och det är ett fantastiskt enkelt och behändigt sätt att få kolsyrat vatten direkt i ditt kök. Du slipper att köpa hem tunga flaskor med dricksvatten så du sparar på så sätt både pengar och tänker på miljön. När kolsyrepatronen tar slut byter du bara ut den mot en ny, precis som i de klassiska kolsyremaskinerna."