Till salu inom: ”

aftonväska balväska kuvertväska clutch silverglitter säljes

Tidigare annonser till salu

Snygg clutchväska i svart, original. Passar perfekt till sommarpartyt, bröllopsfesten mm. Kan bäras på tre olika sätt. Med axelrem, i handtaget eller ihopvikt under armen. Två sidofack, en med dragkedja och en utan, sluts med magnetknäppning. Material i mjukt konstläder Färg: Svart Finns även i rött Lång rem 62 cm Höjd 22 cm Bredd 30 cm Djup 8 cm Titta gärna in i våran webbutik där vi säljer väskor, smycken, leksaker mm. Du kan även beställa direkt i våran webbutk. www.gronaapplet.se Välkomna!
Säljer min garanterat äkta Chloé Paddington Clutch / kuvertväska. Köpt på NK i Stockholm för ungefär ett år sedan tror jag, har ej kvitto kvar men den som tvekar kan gå till NK och få den verifierad. Det är en fantastiskt fin modell och då jag inte använt den så ofta är den nästan som ny. Har fått många komplimanger för den då jag använt den. Säljer den nu för bara 1500, hör av er om ni är intresserade så möts vi upp.
Säljer mina fina aftonväskor för 50 kr styck! Frakt tillkommer! Mailar gärna fler bilder om ni önskar. Väska 1: Jättefin väska köpt i Dubai, 50 kr Väska 2: Fin aftonväska i guld, köpt i Spanien, använd endast 1 gång, 50 kr Väska 3: Snygg partyväska med svarta volanger, 50 kr Väska 4: Fin väska från Friis & Co med rosett och nyckel, 50 kr Väska 5: fin skimrande partyväska i svart, 50 kr Väska 6: i princip ny leopardväska, använd endast 1 gång, 50 kr
Jag säljer min Louis Vuitton Beige Lexington Pochette clutch i gul vernis med logo. Handrem i ljust läder. Mönstret är tryckt med en historisk konstruktion av LV-huset, i utsökt läder av kohud och gulddetaljer vid blixtlås och handrem för en lyxigare känsla. Innerfoder i ljusgrått skinn. Serienummer VI 0929. Mått: 20 x 11,5 x 3 cm. Minimalt slitage. Handväskan är elegant och perfekt att ha med på festliga happenings. Om väskan önskas bli skickad till köpare, går det att ordna via Schenker eller Posten. Jag står inte för portokostnaden utan detta tillkommer på väskans slutpris, beroende om paketet ska skickas rekommenderat eller ej. Detta kan vi diskutera närmare vid affär. Kontant betalning eller direkt överföring via Swish.
aftonväska / balväska / kuvertväska / clutch i silverglitter